Η ΑΕΚ ευχαριστεί τον Απόστολο Κόντο

0

apostolos-kontos-fxnews-aekΤο Δ.Σ. του Σωματείου Α.Ε.Κ. οι έφοροι του τμήματος Κα Φένια Παπαγεωργίου και Κώστας Παπαδημητρίου, το τεχνικό τιμ και οι αθλήτριες του τμήματος, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά προσωπικά τον Πρόεδρο του Ιωνικού Κο Απόστολο Κόντο, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τη διάθεση του Γηπέδου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η συνεργασία του Σωματείου μας όλα αυτά τα χρόνια με τη Διοίκηση του Ιωνικού, είναι απόλυτα επιτυχημένη και η φιλοξενία τους είναι θερμή και άδολη.

Πραγματικά, σε αυτά τα δύσκολα χρόνια, όπου το Σωματείο μας ταλαιπωρείται λόγω έλλειψης των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, η Διοίκηση του Ιωνικού μας παρείχε αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια και επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο τη σχέση συνεργασίας και προσφοράς για τον αθλητισμό και τους αθλητές.

Α.Ε.Κ.

Προηγούμενο άρθροΜικρασιάτες Φ.Χ. και στην Επίδαυρο…
Επόμενο άρθροΛίνα Σακκά: Η Φιλαδελφειώτισσα γνωστή ηθοποιός “εξομολογείται”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.