Η ΑΕΚ αποκαλύφθηκε… και οι “ατάκες” Μελισσανίδη!

0

FX-AEKΤι κι αν η φετινή αγωνιστική σεζόν θα βρει την ΑΕΚ στην Γ’ εθνική; Η φανέλα της Ένωσης, όπου κι αν παίζει, ό,τι κι αν της συμβαίνει παραμένει βαριά… Στη νέα «κιτρινόμαυρη» εποχή λοιπόν, η ΑΕΚ παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας τη φανέλα της εν όψει της νέας σεζόν.

Το παρών έδωσαν ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και ο γιος του Γιώργος, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος Μπάγεβιτς, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Ζήκος, Δημητριάδης και πολλοί παίκτες της ομάδας, οι Γεωργέας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Παυλής, Βούρας.

Η πρώτη θα είναι φυσικά σε κίτρινο χρώμα, με το υδατογράφημα του δικεφάλου να την κοσμεί κάτω αριστερά. Η δεύτερη σε μαύρο, ενώ εκείνη του τερματοφύλακα σε μπλε. Βασικός χορηγός στο μπροστινό μέρος της φανέλας είναι ο ΟΠΑΠ με τη λέξη Τζόκερ. Πάνω από το νούμερο στην πλάτη υπάρχει η Fujitsu και στα μανίκια υπάρχει η Lancia και η Τράπεζα Πειραιώς. Τέλος, στο σορτσάκι υπάρχει το όνομα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Carrefour.

ΠΑΥΛΗΣ: ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ

Βέβαιος ότι η καινούργια φανέλα της ΑΕΚ θα συνδεθεί με μεγάλες στιγμές στο μέλλον εμφανίστηκε ο Μιχάλης Παυλής. Ο Έλληνας επιθετικός μιλώντας στου εκπροσώπους του Τύπου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Κάθε χρονιά η φανέλα της ΑΕΚ είναι συλλεκτική. Η καινούργια θα γράψει τη δική της ιστορία». Και κατέληξε: «Εμείς βέβαια δεν κοιτάμε τις εμφανίσεις, αλλά μόνο το πως θα παίρνουμε νίκες και θα δίνουμε χαρές στον κόσμο. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά φέτος».

«Εγώ τα βάζω μόνο με μάγκες»…!!!

Κουβέντες σαν …καυτή λάβα ξεστόμισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο περιθώριο της παρουσίασης της φανέλας της ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν. Ο «τίγρης» πήρε θέση στο θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την χορηγία του ΟΠΑΠ στην Ένωση κι έδωσε απάντηση στις κατηγορίες του Ολυμπιακού.

Σε πηγαδάκια που στήθηκαν μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ φέρεται να είπε: «Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που έκαναν τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτοί φοράνε φουρό. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με μας».

Κι αφού αναρωτήθηκε: «Αν είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική, με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε», είπε ανάμεσα σε άλλα: «Δεν ανοίγω καμία βεντέτα. Βεντέτα ανοίγω μόνο με μάγκες. Αυτοί τελειώσανε»!!!

ΣΤΟ 1,9 εκ. ΕΥΡΩ Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΟΠΑΠ

Σε ό,τι αφορά στα της χορηγίας του ΟΠΑΠ ΑΕ, ο εκπρόσωπος της εταιρίας που βρέθηκε στο πάνελ της παρουσίασης, Γιώργος Φελώνης είπε: «Υπογράψαμε συμβόλαιο για 1.9 εκατ αυρώ για τον επόμενο χρόνο. Τα κριτήρια ήταν καθαρά επιχειρηματικά. Η ΑΕΚ έχει πολυπληθές κοινό και θέλουμε να απευθυνθούμε σε αυτό το κοινό. Θέλουμε αυτόν τον κόσμο να είναι πελάτες μας, όπως και των υπόλοιπων ομάδων».

I.N.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: “Ακυρώνεται η προγραμματισμένη μουσική βραδιά της Παρασκευής 13ης Σεπτεμβρίου 2013”
Επόμενο άρθροΤο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ανοίγει τις πύλες του σε 10.000 νέους φοιτητές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.