Επιστρέφει στις οθόνες η “Αθλητική Κυριακή”!!!

0

Η μακροβιότερη αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

ert_gr athlitiki kyriaki logo

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στις 22:00, η Μαρία Γκίκα, ο Νίκος Παγιωτέλης, ο Νίκος Κορόβηλας και ο Λεωνίδας Μενεγάκης θα σας ενημερώσουν για όλη την αγωνιστική κίνηση του σαββατοκύριακου.

Όλες οι εξελίξεις από τα γήπεδα της Super League και όλης της Ευρώπης, αλλά και στιγμιότυπα από το πρωτάθλημα μπάσκετ. Επίσης, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός θα έχει την τιμητική του με εντυπωσιακές εικόνες και αναλυτικό ρεπορτάζ.

Η εκπομπή ξεκίνησε το 1967 και αρχικά ονομαζόταν Ώρα για σπορ, διάρκειας 30 λεπτών. Δύο χρόνια αργότερα μετονομάστηκε σε Αθλητική Κυριακή. Ο πρώτος παρουσιαστής μέχρι το 1983 ήταν ο Γιάννης Διακογιάννης, έχοντας αρκετούς συμπαρουσιαστές στο πλευρό του όπως ο Βαγγέλης Φουντουκίδης κ.α.. Πολλοί αθλητικοί δημοσιογράφοι έχουν παρουσιάσει την εκπομπή.

Σήμα κατατεθέν της εκπομπής η μουσική έναρξης και λήξης την οποία έχει γράψει ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Λεόντης το 1969 και ακούγεται μέχρι σήμερα.

 

 

Προηγούμενο άρθροΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έτσι ακριβώς θα είναι το Γήπεδο της ΑΕΚ και έτσι θα το παρουσιάσει ο Μελισσανίδης την Τετάρτη στον Δήμο Φ.Χ.!
Επόμενο άρθρο“Η Γερμανία είναι το μεγαλύτερο πορνείο της Ευρώπης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.