Δήμος Φ.Χ.: Ανακοίνωση της διοίκησης

0

DimarheioaΗ Διοίκηση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει όλους τους δημότες για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και στερούνται κάθε λογικής.
Η Διοίκηση οργάνωσε το πρόγραμμα του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013» με σκοπό την πραγματοποίηση 10 εκδηλώσεων για όλους τους πολίτες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και με το ελάχιστο κόστος για το Δήμο των 2.890,50 ευρώ που χρειάζονταν για την ηχητική και φωτιστική κάλυψή τους.
Δυστυχώς όμως για άλλη μία φορά, όπως έγινε  με το 100% επιδοτούμενο πρόγραμμα «Δια βίου Μάθησης» του 2012, η στείρα ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ του Δήμου, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ.
Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν στο Δήμο, η Διοίκηση επιδιώκει τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων με ελάχιστο κόστος, προσφέροντας λίγες βραδιές ψυχαγωγίας και πολιτισμού για όλους, ενώ ταυτόχρονα αποπληρώνει υπέρογκα χρέη από εκδηλώσεις παρελθόντων ετών.

Προηγούμενο άρθροΔημοτικές Εκλογές 2014: Δείτε πως και πόσοι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλεγούν! Πως θα έχει αυτοδυναμία ο Δήμαρχος???
Επόμενο άρθροΔείτε τα 10 επαγγέλματα που φέρνουν θέσεις εργασίας στην Ελλάδα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.