Α.Ο.Ν.Φ Άτταλος: Πρεμιέρα με Ισοπαλία…(Φωτορεπορτάζ)

0

attalos-argyroypolh (5)Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το νέο πρωτάθλημα της Β΄Αθήνας ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας, εντός έδρας, απέναντι στην ομάδα της Αργυρούπολης.

Αν και καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η νεανική ομάδα του Βαγγέλη Σπηλιώτη, δεν κατάφερε να μετουσιώσει την ανωτερότητα της σε νίκη.

Το τελικό σκορ ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου, 1-1!

Ο ΑΟΝΦ προηγήθηκε με ένα καταπληκτικό γκολ(σχεδόν από την σέντρα) του Βάιου Τζέλη, αλλά η Αργυρούπολη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ισοφάρισε.

Στο 2ο μέρος ο Άτταλος πίεσε, είχε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βάλει το νικητήριο γκολ.

Δείτε το Φωτορεπορτάζ:

attalos-argyroypolh (1) attalos-argyroypolh (2) attalos-argyroypolh (3) attalos-argyroypolh (4) attalos-argyroypolh (6) attalos-argyroypolh (7) attalos-argyroypolh (8)

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα με νίκη για Χαλκηδονικό!
Επόμενο άρθροΚατηγορίες «φωτιά» για Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη!!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.