Ανακοίνωση Εθελοντών Νέας Φιλαδέλφειας

0

ethelontes0filadefeias (2)Tην Δευτέρα 16/9, σήμανε η λήξη της φετινής (10ης) πυροφύλαξης του ‘Αλσους. Συμμετείχαν 21 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, μεταξύ των οποίων και δυο δημοτικοί υπάλληλοι, που πραγματοποίησαν 476 ώρες περιπολιών, καθώς και Βαθμοφόροι του 1ου ΣΥΣΤ. ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ. Οι περιπολίες ολοκληρώθηκαν με τη συγκέντρωση όλων των συμμετεχόντων στο Φυλάκιο της λίμνης, τον απολογισμό του προγράμματος και την ανακοίνωση των επόμενων δράσεων.

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, την Τρίτη 24/9 παρουσίασαν στο διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές των Γ΄, Δ΄& ΣΤ΄ τάξεων του 4ου Δημ. Σχολείου ΝΦ, βασικές οδηγίες αντίδρασης των μαθητών σε περίπτωση σεισμού,  κατά τα πρότυπα του ΟΑΣΠ.

Επόμενη συνάντηση των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ την Πέμπτη 3/10 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Φυλάκιο της λίμνης, στο μάθημα Βασικών Α΄ Βοηθειών που θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος της RSF Hellas- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ, Ανδρέας Σαμαλτάνος. Το μάθημα μπορούν να παρακολουθήσουν και όσοι συμπολίτες επιθυμούν.

ethelontesnf@gmail.com
ethelontesnf.blogspot.com
ethelontes0filadefeias (1) ethelontes0filadefeias (3) ethelontes0filadefeias (4)

Προηγούμενο άρθροΛίνα Σακκά: Η Φιλαδελφειώτισσα γνωστή ηθοποιός “εξομολογείται”…
Επόμενο άρθροΧάρισε το σπίτι του στον Δήμο, λόγω…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.