ΑΕΚ: Έτσι θα είναι το νέο παλάτι της Ένωσης…

0
selida1-aek
Εικόνα αρχείου

Αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ της προηγούμενης Πέμπτης 19/09… για τα σχέδια του γηπέδου της ΑΕΚ…

Στην τελική ευθεία είναι, ως γνωστόν, το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και επίκεινται έως το τέλος του επόμενου μήνα κάποια ραντεβού της πλευράς Μελισσανίδη και των συνεργατών του με το δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, όπως και η παρουσίαση της μακέτας προς τον κόσμο της ΑΕΚ μέσω των ΜΜΕ, με σκοπό στις αρχές του 2014 να έχουν ολοκληρωθεί τα γραφειοκρατικά και να μπουν οι μπουλντόζες στο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα υπάρχουν σημαντικές ιδιαιτερότητες που έχουν να κάνουν με την επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι έντονο το προσφυγικό και το πατριωτικό στοιχείο.

Το γήπεδο θα έχει οροφή που θα ανοιγοκλείνει, όπως σε πολλά υπερσύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης, με το εντυπωσιακό ότι σε ολόκληρο το θόλο θα υπάρχει ένας τεράστιος ζωγραφισμένος δικέφαλος αετός! Και η μία του όψη θα είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να «κοιτάζει» προς την πλευρά της Κωνσταντινούπολης!

Επιπλέον, οι θύρες του γηπέδου δεν θα είναι αριθμημένες όπως συμβαίνει παντού, αλλά θα έχουν η καθεμιά το όνομα κάποιου ήρωα της ελληνικής επανάστασης του 1821!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς, αλλά αυτές είναι οι βασικές σκέψεις του Δημήτρη Μελισσανίδη.

 

Προηγούμενο άρθροΠροεκλογικά Τραπεζομαζώματα… διαλογοσκορπίσματα!
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Δήμου Φ.Χ. με την ΑΕΚ για το γήπεδο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.