Γήπεδο ΑΕΚ: Μπουλντόζες στις 10 Φεβρουαρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

melisanidis-gipedo-aekΣύμφωνα με αναφέρει η “Ωρα” ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αναγγείλει στο επιτελείο που είναι μαζί του για το θέμα του γηπέδου πως αυτή είναι η ημερομηνία-ορόσημο για την έναρξη των εργασιών, ενώ παράλληλα τονίζεται πως στις αρχές του Γενάρη θα έχουν τακτοποιηθεί όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα και τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου, το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων θα πάρει σάρκα και οστά, με την πρώτη μπουλντόζα να… πιάνει δουλειά.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της “ΩΡΑΣ των σπορ”:

“Η εντολή δόθηκε. Στην ΑΕΚ και συγκεκριμένα στο ειδικό επιτελείο της «Ένωσης» που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα που αφορούν την ανέγερση του νέου γηπέδου του «Δικεφάλου», έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού. Η νεοσύστατη «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» βρίσκεται επί ποδός πολέμου προκειμένου να διεκπαιρεωθεί η πρώτη φάση του σχεδίου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει προσθέσει τα πρώτα όρια που αφορούν τα χρονοδιαγράμματα. Οι «κιτρινόμαυροι» όπως όλα δείχνουν θα δώσουν «μάχη» με τον χρόνο προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη των εργασιών. Η ημερομηνία ορόσημο είναι η 10η Φεβρουαρίου του 2014. Ο «Τίγρης» έχει αναγγείλει στο αρμόδιο επιτελείο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΩΡΑΣ των σπορ», ότι η εν λόγω ημερομηνία θα πρέπει να είναι αυτή που θα κηρυχθεί η έναρξη των εργασιών στο οικόπεδο της ΑΕΚ, εκεί όπου κάποτε δέσποζε επιβλητικό το θρυλικό «Νίκος Γκούμας».

Ο στόχος του πανίσχυρου «Ενωσίτη» επιχειρηματία είναι να βάλουν μπροστά οι μπουλντόζες σε εκείνη την χρονική συγκυρία, καθότι αποδείχτηκε πως ήταν πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν όλα τα γραφειοκρατικά προβλήματα νωρίτερα από την 1η Ιανουαρίου του 2014. Ως εκ τούτου οι «κιτρινόμαυροι» βάζουν μπρος προκειμένου να έχουν τακτοποιηθεί όλα τα ζητήματα. Από την ολοκλήρωση του σχεδιασμού της «Αγιάς Σοφιάς», μέχρι και την ενημέρωση και την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της ΑΕΚ και του Δήμου Φιλαδέλφειας.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες επίκειται συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρό προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πλαίσιο της συνεργασίας. Ο «Τίγρης» πάντως έχει επισημάνει σε όλους ότι δεν θέλουν να καθυστερήσουν ούτε μία παραπάνω και ότι τα έργα θα πρέπει να εκκινήσουν εκείνη τη συγκεκριμένη Δευτέρα.

Ο στόχος του άλλωστε έχει να κάνει και με το ψυχολογικό υπόβαθρο των «κιτρινόμαυρων». Μπορεί να είναι τελειομανής και να επιθυμεί μόνο το καλύτερο για την «Ένωση», όμως δεν θέλει να παρατηρηθεί κωλυσιεργία, προκειμένου οι ΑΕΚτζήδες να βλέπουν σιγά σιγά το έργο των ονείρων τους να παίρνει σάρκα και οστά”.

Προηγούμενο άρθρο“Λυσιστράτη” την Τρίτη από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΔημοτικές εκλογές: “Κλείδωσε” η αλλαγή νόμου – Αντιπαράθεση κομμάτων!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.