«YouthActionNet»: Παγκόσμιο Πρόγραμμα Υποτροφιών

0

laureate-global-fellowship-610x250Είστε νεαρός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείστε στον κοινωνικό τομέα και εργάζεστε για την κοινωνική αλλαγή ή τα δικαιώματα του παιδιού στην κοινότητά σας; Το πρόγραμμα Youthactionnet μπορεί να σας βοηθήσει με αυτή την υποτροφία!

Σε ποιους απευθύνεται

Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Υποτροφιών «YouthActionNet» απευθύνεται σε εξαιρετικούς νεαρούς κοινωνικούς επιχειρηματίες οπουδήποτε στον κόσμο, οι οποίοι έχουν αναπτύξει καινοτόμες μεθόδους για την αντιμετώπιση ζητημάτων διεθνούς εμβέλειας.Κάθε χρόνο επιλέγονται 20 τέτοιοι επιχειρηματίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποτροφιών, το οποίο διαρκεί ένα έτος και περιλαμβάνει τα εξής:

ανάπτυξη δεξιοτήτων: εκπαίδευση που διαρκεί ένα έτος και προσφέρει δυναμική μάθηση μεταξύ ομότιμων, συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ νεαρών με οράματα. Η εκπαίδευση αυτή επικεντρώνεται στις έξι συνιστώσες του ηγετικού προφίλ: προσωπικότητα, όραμα, πολιτική διαίσθηση, πνεύμα συνεργασίας, οργανωτικό πνεύμα και κοινωνική ευαισθησία.
δικτύωση και πόροι: πρόσβαση σε πιθανούς πόρους για τη στήριξη των υποτρόφων και των σχεδίων τους, όπως π.χ. εθελοντές, συμβούλους και δυνατότητες επιχορηγήσεων· ευκαιρίες διασύνδεσης και συνεργασίας με τα σχέδια και τους εταίρους του IYF, προσχώρηση στο παγκόσμιο δίκτυο υποτρόφων και αποφοίτων YouthActionNet.
προώθηση: κατάρτιση σε τομείς όπως ο επικοινωνιακός σχεδιασμός, η προβολή από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, η ανάπτυξη μηνυμάτων, οι δεξιότητες παρουσίασης, και η καινοτόμος χρήση των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας· πρόσβαση σε παγκόσμιες πλατφόρμες προώθησης και την κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης.

Για να υποβάλετε αίτηση απαιτείται:

  •     να είστε από 18 έως 29 ετών
  •     να είστε ο εμπνευστής υφιστάμενων σχεδίων/οργανώσεων, ή ο επικεφαλής σχεδίου στο πλαίσιο ενός οργανισμού και να μπορείτε να αποδείξετε ότι έχετε αναπτύξει επί ένα έτος δράση για κοινωνική αλλαγή
  •      να γνωρίζετε άριστα την αγγλική γλώσσα (οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν στα αγγλικά)
  •     να είστε διαθέσιμος κατά την ημερομηνία που θα καθοριστεί

Υποβολή αιτήσεων

Εάν πληρείτε όλες αυτές τις προϋποθέσεις, θα πρέπει απλώς να εγγραφείτε και να υποβάλετε ηλεκτρονική αίτηση μόλις αρχίσει η νέα υποβολή αιτήσεων τον Φεβρουάριο 2013.

Προηγούμενο άρθροΦωτογραφίες από τα μοντέλα που «χρωστάνε» στον Μιχάλη Ασλάνη…(photos)
Επόμενο άρθροΚαταργούνται οι διπλές συντάξεις των δημάρχων!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.