«Φιλικό» ψαράκι συγγενής των πιράνχα κυνηγάει… αχαμνά!

0

fish_swedenΌσο αστεία και να μοιάζει η ιστορία που δημοσιεύεται στον διεθνή Τύπο, είναι βέβαιο ότι σου κόβει το γέλιο «μαχαίρι», εάν αρχίσει να σε αφορά… Πρέπει να πονάει πολύ!

Οι αρχές της Σουηδίας ειδοποίησαν τους λουόμενος στα νότια της χώρας να μην αφαιρούν το μαγιό τους, καθώς στην περιοχή εμφανίστηκε ψάρι με… διατροφική αδυναμία, την ανδρική βουβωνική χώρα!

Ψαράς έπιασε ένα από τα ψάρια και ήταν μήκους 20 περίπου εκατοστών, ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι και 90 εκατοστά, με το βάρος ακόμα και 25 κιλά! Το… ψαράκι θεωρείται συγγενής των γνωστών πιράνχα με την… τεράστια όρεξη που έχουν εξάψει τη φαντασία των δημιουργών της μεγάλης οθόνης στην κατηγορία των ταινιών τρόμου…

Για να γίνει αντιληπτή η επικινδυνότητά του, το 2006 που είχε εμφανιστεί στο Τέξας (κινείται σε ποτάμια και θάλασσες) οι αρχές το είχαν επικηρύξει με 100 δολάρια το κεφάλι! Συνήθως συναντάται στη Νότια Αμερική.

 

Προηγούμενο άρθροΝέο Λύκειο: Δείτε το τελικό σχέδιο…
Επόμενο άρθροΗ διαφορετική “κινητικότητα” ανθρωπιάς, του Γιάννη Μιχελάκη…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.