“Στο κλαρί” έβγαλαν τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων!

0

prosopika-dedomena-eforiesΠρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, με αφορμή τη διαρροή δεδομένων του συνόλου σχεδόν των ελλήνων φορολογούμενων.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων παραβίασε την υποχρέωση της για λήψη των κατάλληλων μέτρων ασφαλείας, γεγονός που οδήγησε στη διαρροή.

Σύμφωνα με την ερευνά της Αρχής, ορισμένες από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην εμπορία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είχαν στην κατοχή τους πλήθος φορολογικών πληροφοριών, τα οποία παρέπεμπαν ευθέως στη γενική γραμματεία και είχαν ήδη υποστεί επεξεργασία.

Τα στοιχεία που βρέθηκαν αφορούν την περίοδο 2000-2012 και περιλαμβάνουν στοιχεία των έντυπων Ε1, Ε2 και Ε9, στοιχεία του ΕΤΑΚ και άλλα…

Προηγούμενο άρθρο“Σκανδαλιάρα” δήμαρχος πιάστηκε στα… πράσα να απατά το σύζυγό της μέσα στο δημαρχείο!(Video)
Επόμενο άρθροΜιχαήλ ο Γενναίος, ο Βλάχος…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.