Πρόσκοποι Φ.Χ.: Κατασκήνωση & Τετραήμερη Δράση τέλος Αυγούστου…

0

PROSKOPOI-FILADELFEIAΒρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει Τετραήμερη Δράση στο Προσκοπικό Κατασκηνωτικό Κέντρο του Αγίου Ανδρέα στις  23-26/08/2013

Το ποσό της συμμετοχής έχει ορισθεί στα 40 ευρώ. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται: Η μεταφορά  (ΚΤΕλ), η σίτιση, τα έξοδα του προσκοπικού κέντρου καθώς και τα έξοδα προγράμματος. Η συγκέντρωση των Προσκόπων  θα γίνει την Παρασκευή  23/08 και ώρα 08:20 στο Κτελ που βρίσκεται στο πεδίο του Άρεως και η επιστροφή μας θα είναι την Δευτέρα 26/07  και ώρα 16:30 στο ίδιο μέρος.

Στο παρόν φυλλάδιο επισυνάπτουμε, δήλωση συμμετοχής, η οποία θα πρέπει  να επιστραφεί  υπογεγραμμένη από τουςproskopoi γονείς,  μαζί με το ποσό της συμμετοχής έως την Τετάρτη 07/08/2013.

Ακόμα επισυνάπτεται κατάλογος με εφόδια που πρέπει να έχει μαζί του ο κάθε Πρόσκοπος.

Παρακαλούμε να σεβαστείτε  τις προθεσμίες για την καλύτερη διοργάνωση της Δράσης.

Για οποιαδήποτε  πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αρχηγό Ομάδος κ. Χριστόπουλο Σωτήρη στο 697.46.45.587  ή ακόμα με τον Υπαρχηγό Ομάδος κ. Μοσχοβίτη Χάρη 698.20.84.177

Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλίκ ΕΔΩ!
 

Προηγούμενο άρθροΓ. Μιχελάκης: Οριζόντιες περικοπές αν δεν γίνει η αξιολόγηση στους δήμους!!!
Επόμενο άρθρο«ΜΥΚΗΤΙΑΣΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ» Ένας συχνός ,ανεπιθύμητος, καλοκαιρινός επισκέπτης!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.