Προς απόλυση συμβασιούχοι στους Δήμους…

0

apolyseis-dhmoi
Σε διαπραγμάτευση με την τρόικα ώστε οι περίπου 6.000 συμβασιούχοι που εργάζονται σε δημόσιο ή ΟΤΑ με προσωρινές διαταγές εφόσον απομακρυνθούν με δικαστικές αποφάσεις από το Δημόσιο να υπολογιστούν ως απολύσεις θα προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σχετική συζήτηση είχε ανοίξει από ελληνικής πλευράς στις διαπραγματεύσεις του Ιουλίου ωστόσο λόγω αδύναμης διαπραγματευτικής θέσης αλλά και άλλων προτεραιοτήτων (να δοθεί παράταση για τους 12.500 «διαθέσιμους» του Ιουνίου έως το Σεπτέμβριο, να βρεθούν άμεσα οι πρώτοι από αυτούς κλπ) δεν είχε προχωρήσει.

Ωστόσο, καθώς η κυβέρνηση «καίγεται» ενόψει των 2.000 απολύσεων του Δεκεμβρίου και, κυρίως, των 11.000 του 2014, είναι αποφασισμένη να το θέσει στις διαπραγματεύσεις του Σεπτεμβρίου που, όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές στην aftodioikisi.gr, «η διαπραγματευτική μας θέση θα είναι πολύ ισχυρή, καθώς θα είμαστε έτοιμοι με όλα τα προαπαιτούμενα για το Δημόσιο».

Προηγούμενο άρθροΛεφτά για τα σχολεία…
Επόμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: Την Τετάρτη συνεδριάζει το “προεκλογικό” πλέον Δημοτικό συμβούλιο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.