«Κανένα παιδί να μη μείνει έξω από τους Παιδικούς Δημοτικούς σταθμούς»

0

paidikiΑπαράδεκτό χαρακτηρίζει ο πρόεδρος ΠΕΔ Αττικής Ν. Σαράντης, με δήλωσή του, το ενδεχόμενο “μέσα στις συνθήκες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, δεκάδες χιλιάδες παιδιά να κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς θέση φιλοξενίας στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς”.

g“Ζητάμε να βρεθούν άμεσα και να διατεθούν στους Δήμους οι αναγκαίοι πόροι για τη λειτουργία των σταθμών και την κάλυψη όλων των αναγκών” αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: “Κανένα παιδί οικογένειας που βρίσκεται σε ανάγκη δεν πρέπει φέτος να μείνει έξω από τους Δημοτικούς Παιδικούς σταθμούς”.

Προηγούμενο άρθρο«Σεισμόσημο» στα ακίνητα???
Επόμενο άρθροAEK: Εξελίξεις για την «Αγιά Σοφιά»…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.