Δήμοι: Τέρμα τα “Γκάζια”…

0

dhmoi-diathesimothtaΜε το βλέμμα στραμμένο στο δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας, μεταξύ Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου οπότε πρέπει να βρεθούν άλλοι 12.500 πλεονάζοντες υπάλληλοι, το υπουργείο Εσωτερικών «πετάει» το μπαλάκι στους δήμους για να επιταχύνουν τις διαδικασίες αξιολόγησης προκειμένου να γίνουν άμεσα διαδημοτικές μετακινήσεις και να αποφευχθούν οριζόντιες απομακρύνσεις εργαζομένων.

Με δεδομένο ότι στόχος είναι έως τα μέσα Σεπτεμβρίου να υπάρχουν πρώτα στοιχεία για το πλεονάζον προσωπικό των ΟΤΑ και στο τέλος Οκτωβρίου να έχει ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία, οι ηγεσίες των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα συντονισμού της κυβέρνησης, χθες πραγματοποίησαν σύσκεψη για την αξιολόγηση των δομών στους δήμους.

ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροAEK: Εξελίξεις για την «Αγιά Σοφιά»…
Επόμενο άρθροΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! Υποβολή φορολογικών δηλώσεων ως την 30.08 ανεξαρτήτου ΑΦΜ…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.