Άμεσα προσλήψεις υπαλλήλων από τους Δήμους ζητά το υπουργείο!!!

0

fotia-sxoiniasΤην αποστολή του συνόλου των αιτημάτων για τη σύναψη δίμηνων συμβάσεων για τις ανάγκες της πυρασφάλειας  ζητεί από τους δημάρχους με νεότερη επιστολή του το υπουργείο Εσωτερικών.

Το σχετικό κείμενο έχει  κοινοποιηθεί στους δήμους και από την ΚΕΔΕ, η οποία ζητεί από τα μέλη της να προβούν σε όλες αυτές τις αναγκαίες ενέργειες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Στην επιστολή του υπουργείου Εσωτερικών τονίζεται μεταξύ άλλων ότι ενώ οι συμβάσεις αυτές βαίνουν προς τη λήξη τους εξακολουθούν να εκκρεμούν προς έγκριση αρκετά αιτήματα. Οι δήμοι καλούνται να ενημερώσουν για τις ενέργειες τους και τα μέτρα που έχουν λάβει.

Δείτε την σχετική επιστολή ΕΔΩ→ypes-pros-dhmoys-pyrasfaleia

Προηγούμενο άρθροΤα Νέα του Α.Σ. Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθρο3ο Γ.Ε.Λ. Νέας Φιλαδέλφειας: Εκπληκτικό Φωτορεπορτάζ από την υπέροχη θεατρική παράσταση τους στο ΠΠΙΕΔ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.