Ψήφισμα Σωματείου εργαζομένων Δήμου Φιλ/φειας-Χαλ/νας

0

fx-ergazomenoi-dimoy-filadelfeias-xalkidonas-giorti-2012-2Μετά τον ξαφνικό θάνατο της ΕΡΤ και των εργαζομένων σε αυτήν ήρθε η σειρά  της κατ’ ευφημισμό ‘Τοπικής Αυτοδιοίκησης’.
Με το νομοσχέδιο που ψηφίζεται την Τρίτη από την συγκυβέρνηση των μνημονίων καταργούνται οι υπηρεσίες της Δημ. Αστυνομίας και των Σχ. Φυλάκων με αποτέλεσμα να μείνουν στο δρόμο ΜΟΝΟ στο Δήμο μας 25 εργαζόμενοι για να ‘αξιολογηθούν’ και αυτό είναι μόνο η αρχή για όλους μας, διότι με το νομοσχέδιο που ψηφίζεται μπορεί μόνο με απόφαση υπουργού να καταργούνται και άλλες υπηρεσίες στους Δήμους.
Καλούμε τη Δήμαρχο και το Δημ. Συμβούλιο να καταθέσουν ψήφισμα, συμπαράστασης και εναντίωσης στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο, στην Κ.Ε.Δ.Ε.

Η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων του Δήμου Φιλ/φειας-Χαλ/νας

Προηγούμενο άρθροΑ.Ο.Π. Χαλκηδονικός: Με τον Βασίλη Ντάρλα θα χτίσει το μέλλον του…
Επόμενο άρθροΚ… ΤΟΥΜΠΕΣ! Θα πέσει πολύ γέλιο. . .
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.