Με επιτυχία το 1ο BASKETBALL CAMP ΙΩΝΙΚΟΣ

0

ionikos-campΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ <<1ο BASKETBALL  CAMP ΙΩΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ>>, ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ  ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 300 ΘΕΑΤΩΝ  (28/6)

Με την συμμετοχή 65 αγοριών όλων των ηλικιών ( 6-14ετών ) έγινε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 1ο BASKETBALL CAMP ΙΩΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ που διήρκησε 12 ημέρες   ( 17/6-28/6/2013) στο κλειστό Γυμναστήριο του Ιωνικού .Οι προπονητές Βερζαμάνης Παναγιώτης και Κίτσης Γιώργος έκαναν μία υποδειγματική  δουλειά καθημερινά –πολύωρη -με σημαντικά αποτελέσματα στην  εκμάθηση των βασικών   και στα μυστικά του αθλήματος .Το πρόγραμμα περιελάμβανε καθημερινά,παρουσιάσεις σπουδαίων αθλητών,προπονητών , αγώνες, διαγωνισμούς ,VIDEO .  Δίδαξαν   στα παιδιά  σημαντικά στοιχεία όπως είναι το σουτ ,η ντρίπλα ,η άμυνα ,η επίθεση ,η ατομική τεχνική, η ομαδική προπόνηση και γενικά όλα εκείνα τα βασικά  που κάνουν τους μικρούς  σιγά –σιγά καλούς αθλητές. Επίσης μίλησαν για την  αθλητική παιδεία που θα τους βοηθήσει και θα τους συντροφεύει  αύριο  στην ζωή τους . Η διοίκηση  του Ιωνικού με μία πολύ όμορφη γιορτή 28/6 στο κλειστό γυμναστήριο Ιωνικός Ζαχαρίας Αλεξάνδρου , παρουσία 300 γονέων ,κηδεμόνων και φίλων απένειμε τις διακρίσεις τους.  Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους με τις  επιδείξεις  που έκαναν και τις περίτεχνες ασκήσεις τους .Όλοι οι αθλητές πήραν σαν αναμνηστικό δώρο μπλουζάκι, καπελάκι και τσαντάκι του Camp καθώς δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο του Ιωνικού για τις ατομικές τους διακρίσεις. Μετά την λήξη της γιορτής τους περίμενε ένας πλούσιος μπουφές και έγιναν όλοι μία όμορφη παρέα .Τα μέλη του Δ.Σ του Ι.Α.Σ Τσετκίν Δημήτρης ,Σοφιανός Νίκος έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την οργάνωση ,λειτουργία και επιτυχία  του Camp. Σύσσωμη η Διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ παρακολούθησε τις εργασίες του και την όμορφη γιορτή μαζί με το τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης επίτιμο πρόεδρο της ΕΟΚ και του Ιωνικού Ζαχαρία Αλεξάνδρου ,επίσης  παρέστη και η συζυγός του Νίκη Τρυπιά. Δια μία ακόμη φορά  και τους ευχαριστούμε θερμά  η συμβολή των Εθελοντών μας  , του Αγγελου και της Μαριγούλας Οικονόμου , στην φιλοξενία , στην γιορτή και την αγάπη προσφοράς που δείχνουν  για  τους μικρούς μας φίλους. Οι ευχές του  Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΑΣ  και του επίτιμου προέδρου Ζαχαρία  Αλεξάνδρου  ήτανε προς όλους τους παρευρισκομένους <<ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ!>>

Προηγούμενο άρθρο“Λογοδοτεί” ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας…
Επόμενο άρθροΜαθητική Θεατρική Παράσταση στο ΠΠΙΕΔ: Όταν η Τέχνη διδάσκει Ιστορία… (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.