Μελισσανίδης: Συζήτηση με “πρόσφυγες” οπαδούς της ΑΕΚ…

0

aek-melissanidhs-ghpedo-tatoi-10.07.2013-fotos-9Στο Μενίδι για ανοιχτή συζήτηση με πρόσφυγες οπαδούς της ΑΕΚ-που το ζήτησαν-θα βρεθεί την Τετάρτη (17/7) ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Άμεση ανταπόκριση βρήκε από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη, το αίτημα προσφύγων οπαδών της ΑΕΚ, για ανοιχτή συζήτηση αναφορικά με την Ένωση και την επόμενη μέρα της.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΑΕΚ, αποδέχθηκε την πρόσκληση και την Τετάρτη, 17/7 θα βρεθεί στο Μενίδι για να συνομιλήσει με τους φίλους της ομάδας. Εξάλλου, ο «Τίγρης» από την πρώτη του συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην «προσφυγιά» και την έννοιά της που είναι… ταυτόσημη με την ομάδα.

Έτσι, το ραντεβού των δυο πλευρών ορίστηκε για το απόγευμα της Τετάρτης (17/7) στο Μενίδι και δη στο ίδρυμα προσφυγικού ελληνισμού της περιοχής.

Προηγούμενο άρθροΣτην Βουλή οι Δήμαρχοι…
Επόμενο άρθροΜείωση στο 13% του ΦΠΑ στην εστίαση!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.