“Μέτοχοι” στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ οι φίλαθλοι!

0

aek-melissanidhs-ghpedo-aek-ekloges11Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα προχωρήσει σε μία συμβολική κίνηση αφού σκοπεύει μέρος των εσόδων των φετινών διαρκείας να χρηματοδοτήσουν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ κάθε κάτοχος διαρκείας θα γίνεται και μέλος της Ερασιτεχνικής.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθεια να συσπειρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον κόσμο της ομάδας και να τον κάνει να βοηθήσει το νέο εγχείρημα.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει ότι μέρος των εσόδων των φετινών διαρκείας θα διατεθούν για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα, ο κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα γίνεται, αυτόματα, μέλος της Ερασιτεχνικής. Με αυτόν τον τρόπο ελπίζει ότι πολλοί φίλαθλοι θα αγκαλιάσουν τη νέα προσπάθεια και θα βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα μεγάλα σαλόνια.

Προηγούμενο άρθροΧ.Τομπούλογλου: “Θέλουμε Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια αλλά… ΌΧΙ σαν αυτό που ήθελε ο κ.Γρανίτσας”!
Επόμενο άρθροΑν- “Επίσημη ανακοίνωση” παραίτησης Θανάση Μάλλιου… χωρίς την ανακοίνωση του “διαδόχου”!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.