Εντυπωσιακό βίντεο Έλληνα δημιουργού συναρπάζει…

0

russia-peopleΤη δουλειά ενός δημιουργού από την Ελλάδα προτείνει το Vimeo και όχι άδικα αφού το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Το θέμα του βίντεο μπορεί να μην είναι η Ελλάδα, αλλά η Ρωσία, πάντως ο δημιουργός του είναι ένας συμπατριώτης μας με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο sixtwelve (έξι-δώδεκα).

Η δουλειά με τίτλο People in Sunny Russia (Οι Άνθρωποι στην Ηλιόλουστη Ρωσία) ανέβηκε στο Vimeo πριν από μια εβδομάδα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα προτεινόμενα του σάιτ, αποσπώντας τα θετικότερα των σχολίων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η σχετική σελίδα, τα γυρίσματα διήρκησαν μία εβδομάδα και πραγματοποιήθηκαν στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη. Θέμα του βίντεο είναι οι άνθρωποι και τα συναισθήματά τους στις ηλιόλουστες αυτές πόλεις.

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΣΟΧΗ: Μεταφέρεται το Κ.Ε.Π Νέας Φιλαδέλφειας…
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Για το οικόπεδο της Μπριτάννια στην Νέα Φιλαδέλφεια…”Ήρθε το μπαλόνι”???
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.