Εκδήλωση αλληλεγγύης σήμερα στη ΄΄στρούγκα΄

0

rebetiko-webΣήμερα Πέμπτη στις 9 θα πραγματοποιηθεί ρεμπέτικο γλέντι για την οικονομική ενίσχυση συντρόφου με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συνέλευση της Στρούγκας αποφασίζει να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια. Υπενθυμίζουμε τη θέση μας του περασμένου Νοέμβρη, που είχε διατυπωθεί με αφορμή παρόμοια εκδήλωση για άλλον σύντροφο που πάσχει από καρκίνο. Δυστυχώς λίγα πράγματα έχουν γίνει από τότε στην κατεύθυνση μιας συλλογικής αντιμετώπισης των ζητημάτων υγείας. Η διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής είναι το λιγότερο δυνατό που μπορούμε να κάνουμε σήμερα για τον σύντροφο. Σας καλούμε να τον στηρίξετε κι εσείς με την παρουσία σας.

Προηγούμενο άρθροΕγκρίθηκε το πολυνομοσχέδιο – Στα “κάγκελα” οι Δήμοι…
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα με σημαντικά θέματα! (αν.προϋπολογισμού, Τραπεζοκαθίσματα…)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.