Αποτελέσματα ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ Fx: “Νέο Γήπεδο Α.Ε.Κ. και οικονομική ανάπτυξη της Νέας Φιλαδέλφειας”

3

AEK_gipedo-VOTING-PSIFOFORIA-NEA-FILADELFEIAΣτο Fx-news.gr εγκαινιάσαμε ένα νέο πρωτοποριακό και αξιόπιστο «ψηφιακό εργαλείο» -on-line ψηφοφορίας-έκφραση άποψης-, το οποίο θα βοηθήσει όλους μας να εκφράζουμε την άποψη μας για διάφορα θέματα που απασχολούν την πόλη μας.

Η ξεχωριστή δυνατότητα του νέου «ψηφιακού εργαλείου» η οποία αποδείχτηκε στην πρώτη μας ψηφοφορία είναι, ότι ο χρήστης ψήφισε μια και μόνο μια φορά!

Το λέμε με έμφαση, διότι τα παλιά εργαλεία έδιναν την δυνατότητα για παραπάνω από μία ψήφους

Πάμε λοιπόν στα αποτελέσματα της πρώτης μας ψηφοφορίας:

Το ερώτημα ήταν:

ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ
Θεωρείτε ότι το νέο Γήπεδο της Α.Ε.Κ. στην Νέα Φιλαδέλφεια θα φέρει οικονομική ανάπτυξη στην πόλη και νέες θέσεις εργασίας;;;
Ψήφισαν συνολικά: 668 Μοναδικοί χρήστες
ΕΝΑΡΞΗ: 2013-07-04 00:45:13 ΛΗΞΗ: 2013-07-08 23:10:59
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΝΑΙ: 606 (97%)
ΟΧΙ:  49  (07%)
Δεν θα αλλάξει κάτι: 13 (02%)
vote-ghpedo-aek
Τα συμπεράσματα της ψηφοφορίας είναι συντριπτικά ΥΠΕΡ της ανέγερσης του νέου Γηπέδου της Α.Ε.Κ. στην Νέα Φιλαδέλφεια, ανέγερση η οποία θα φέρει οικονομική ανάπτυξη στην Νέα Φιλαδέλφεια και νέες θέσεις εργασίας!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
vote-aek
Προηγούμενο άρθροΈκθεση Μαυρόασπρης Αναλογικής Φωτογραφίας
Επόμενο άρθροΚΑΤΑΛΗΨΗ στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!(Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.