Απολογία στα “καθίσματα” του Π.Π.Ι.Ε.Δ.!(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)…

0

Τρεις ώρες μετά τα… ψηφίσματα για το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης και την “απόπειρα” παραίτησης του δημοτικού συμβουλίου ως αντίδραση του, η Δήμαρχος ανάγνωσε την “απολογία πεπραγμένων” της διοίκησης που ήταν και το μοναδικό θέμα(Γίνεται μόνο 1 φορά τον χρόνο) και ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ

Πριν αρχίσει την ομιλία της, έφυγαν ο Παντελής Γρετζελιάς και η ομάδα του…

Και φθάσαμε στις 12.30μμ να έχουν μείνει στον χώρο του συμβουλίου ελάχιστοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι ευλαβικά παρακολουθούσαν την συζήτηση, σεβόμενοι τον θεσμό του Δημοτικού συμβουλίου…

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας:

Στην αρχή...
Στην αρχή…

 

Στην μέση...
Στην μέση…

 

...και στο τέλος!!!
…και στο τέλος!!!
...και στο τέλος!!!
…και στο τέλος!!!
...και στο τέλος!!!
…και στο τέλος!!!

 

Προηγούμενο άρθρο“Άνθρακας” τελικά η «Παραίτηση» του Δημοτικού συμβουλίου της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το Πολυνομοσχέδιο!!! Δείτε Live-Tv ΤΩΡΑ!
Επόμενο άρθρο“Της Λογοδοσίας”! Δείτε τηλεοπτικά(με εικόνα & ήχο) το Δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας και …! (videos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.