“Άνθρακας” τελικά η «Παραίτηση» του Δημοτικού συμβουλίου της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το Πολυνομοσχέδιο!!! Δείτε Live-Tv ΤΩΡΑ!

0

ds-live-ppied1Τόσο τα ψηφίσματα ενάντια του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης που ήρθαν για συζήτηση, όσο και η κουβέντα που άναψε για τα καλά…, έδωσε το έναυσμα στον Πρόεδρο του Δ.Σ. να πει, ότι αν θέλουμε πραγματικά να αντιδράσουμε, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ!!!

Μεγάλες κουβέντες, μεγάλα λόγια, κορώνες κλπ, για παραίτηση ΟΛΩΝ σαν ένδειξη αντίδρασης για το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης…, αλλά ΤΙΠΟΤΑ.

Η Δήμαρχος δεν παραιτήθηκε, και έπειτα δεν παραιτήθηκε και κανένας σύμβουλος, μια και δεν παραιτήθηκε η δήμαρχος.

Πάντως το κείμενο της παραίτησης φτιάχτηκε…. αλλά υπογραφή στο τέλος δεν έβαλε κανείς!!!

Δείτε τα ΟΛΑ τώρα, στην Live μετάδοση του Fx, ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: “Παραίτηση” του Δημοτικού συμβουλίου της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το Πολυνομοσχέδιο!!! Δείτε Live-Tv ΤΩΡΑ!
Επόμενο άρθροΑπολογία στα “καθίσματα” του Π.Π.Ι.Ε.Δ.!(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.