ΑΟΝΦ Άτταλος: Αγανάκτηση και προβληματισμός για το θέμα του προπονητηρίου

0
telikos-attalos-apollon-diadimotiko-tournoua-2
Φωτογραφία αρχείου

Κύκλοι του συλλόγου αποδίδουν αυτές τις κινήσεις σε «προεκλογικά ρουσφέτια» και μάλιστα σε μία περίοδο που η ομάδα της ΑΕΚ βρίσκεται στο προσκήνιο της δημοσιότητας και «πουλάει»

Το προπονητήριο του ΑΟΝΦ φιλοξενεί καθημερινά γύρω στους 180 αθλητές του συλλόγου(150 παιδιά), καθώς ακόμα και μέρους των τμημάτων του Α.Ο.Π. Χαλκηδονικού

Να τονίσουμε ότι το οικόπεδο που είναι το προπονητήριο, είναι ιδιοκτησίας του ΟΣΚ, βρίσκεται δίπλα στο 4o δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας  και χρησιμοποιείται από τον ΑΟΝΦ εδώ και 25 χρόνια. Μάλιστα το 2007 με χρήματα από το υστέρημα της τότε διοίκησης, μελών, φίλων του συλλόγου και με μεγάλη προσωπική οικονομική βοήθεια του τότε Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας Σταύρου Κόντου, στην χωμάτινη «αλάνα» τοποθετήθηκε πλαστικός χλοοτάπητας, αποδυτήρια, εξέδρα κλπ…

Προηγούμενο άρθροΠρόσληψη 50.000 ανέργων στους Δήμους!!!
Επόμενο άρθρο«Παρκάρισμα» στο Δημοτικό συμβούλιο της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!(Video-LiveTv)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.