AEK: Αναγέννηση με Νέα Φιλαδέλφεια…

0

1Η πρώτη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του «δικεφάλου» έγινε την Τετάρτη, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αναλύει το πλάνο τουΟ «Τίγρης» υποδέχθηκε στα γραφεία της Aegean τους Μάκη Αγγελόπουλο, Βαγγέλη Ασλανίδη, Βάγια Βρεττάκου, Στέργιο Γατζούλα, Ηλία Λιβάνη, Κώστα Μαρινάκη, Φώτη Παπαγεωργίου, Απόστολο Πουλοβασίλη, Γιώργο Σκρέκη, Γιάννη Ολύμπιο και Κωνσταντίνο Κοτσάτο για να γίνει μια πρώτη κουβέντα για το πώς θα πρέπει από εδώ και πέρα να εξελιχθούν τα πράγματα.

Ο Μελισσανίδης επανέλαβε στους παρευρισκόμενους το πλάνο του για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα επιστρέψει στην κορυφή και παράλληλα θα μπει μπροστά για την κάθαραση και αναγέννηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ολα αυτά, φυσικά, θα γίνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ θα κατασκευάσει το νέο γήπεδο της, βάζοντας τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Allinsports

Προηγούμενο άρθροΗ “ΟΑΣΗ” στις πηγές του Ασωπού! (photos)
Επόμενο άρθρο“Της γριάς το πήδημα”, “Νανού”, “Κάτεργο” και άλλες Εξωτικές παραλίες στην Ελλάδα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.