Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 - 4:11 μμ

Νίκη Κάρτσωνα και… 90’s! (photos)

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

Το 1995 ήταν μια καλή χρονιά για τα καλλιστεία, με την Ελένη Παπαιωάννου να κερδίζει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Ήταν όμως μια θρυλική χρονιά για τον ‘για παρηγοριά’ τίτλο της ‘Μις Φωτογένεια’, που είδε από το πουθενά να καταλήγει στα χέρια της Νίκης Κάρτσωνα,  ένα από τα ωραιότερα αιλουροειδή που έχουν ποτέ κοσμήσει ελληνική πασαρέλα.

Το πρώτο πράγμα που οφείλεις να καταλάβεις (και να αποδεχθείς) για την Νίκη Κάρτσωνα είναι ότι πιο έξυπνη και πιο ευλύγιστη από οποιαδήποτε άλλη Ελληνίδα μοντέλο έχεις ποτέ τολμήσει (σ.σ. είτε στο μυαλό σου, είτε σε συζήτηση με φίλους) να συγκρίνεις μαζί της.

Το πρώτο είναι κάτι που έχει αποδείξει με την -μετά το μόντελινγκ και την τηλεόραση- πορεία της αφού πλέον όχι μόνο είναι διευθύντρια μεγάλου life style σάιτ, αλλά έχει δραστηριοποιηθεί με επιτυχία επιχειρηματικά τόσο στον χώρο των spa, όσο και σε αυτόν της οργάνωσης εκδηλώσεων.

Και όταν λέμε δραστηριοποιηθεί, εννοούμε να ασχολείται σε καθημερινή βάση και να είναι πραγματικά καλή σε αυτό που κάνει. Και όχι για ‘τίτλους τιμής’ που κάποιος της έδωσε επειδή είναι ωραία.

Όσον αφορά την ευλυγισία της, αυτή οφείλεται στον επτάχρονο εγκλεισμό της στις ‘φυλακές ανηλίκων’ του Ολυμπιακού Σταδίου...

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ KΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ!

niki-kartsona (1) niki-kartsona (2) niki-kartsona (3) niki-kartsona (4) niki-kartsona (9) niki-kartsona (8) niki-kartsona (7) niki-kartsona (6) niki-kartsona (5) niki-kartsona (10) niki-kartsona (11) niki-kartsona (12) niki-kartsona (13)

 KARTSONA KARTSONA (1) KARTSONA (2) KARTSONA (3) KARTSONA (4) KARTSONA (5) KARTSONA (6) KARTSONA (7) KARTSONA (8) KARTSONA (9)

oneman.gr

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!