1o Γυμνάσιο Ν. Χαλκηδόνας: Σχόλιο, επίσημα έγγραφα και ανακοίνωση συλλόγου Γονέων…

1

1o-gymnasio-xalkidonas-kindynos-5Πολύς θόρυβος έγινε τον τελευταίο διάστημα με το ρεπορτάζ του περασμένου Φεβρουαρίου(!!!) του Fx-news.gr, σχετικά με τα προβλήματα για την επικινδυνότητα του 1ου Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας. (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ).

Το οξύμωρο φυσικά είναι ότι ο “θόρυβος” έγινε 4 μήνες(!) μετά το ρεπορτάζ…!!!

Και φυσικά το γεγονός ότι αυτήν την περίοδο γίνονται οι εγγραφές νέων μαθητών για την νέα σχολική περίοδο έχει την σημασία του…!!! Για κάποιους…

Οι οποίοι “κάποιοι” προκάλεσαν-παρακάλεσαν για το ρεπορτάζ…

Και σήμερα έχουν πάρει “σβάρνα” όλες τις υπηρεσίες, επιτροπές, social media κλπ, με ένα αντίγραφο του ρεπορτάζ του Fx και φωνάζουν…

Ας μείνουμε όμως εδώ…

Και ας παραθέσουμε το επίσημα έγγραφο της αυτοψίας της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου για την κατάσταση του σχολείου (φυσικά και το ρεπορτάζ βοήθησε σε αυτό αλλά….):

eggrafo

 Δείτε τη ανακοίνωση του συλλόγου Γονέων:

“ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ..Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Μετά από πληροφορίες που πήραμε από μέλος του Συλλόγου μας σχετικά με την επαναφορά της συζήτησης του «κτιριακού προβλήματος», που είχε ανακύψει τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, υπενθυμίζουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους για το σοβαρό αυτό θέμα τα εξής
1.    Μέλη του Δ.Σ του συλλόγου μας μαζί με γονείς του συλλόγου, τον Φεβρουάριο, επισκεφθήκαμε τα γραφεία του τεχνικού τμήματος του Δήμου και ζητήσαμε την επίσημη άποψη για την επικυνδινότητα του προβλήματος της διαυρωμένης κολώνας, στο πίσω μέρος του κτιρίου.
2.    Μετά από την επιτόπια αυτοψία από τους τεχνικούς του πολεοδομικού γραφείου του Δήμου, πήραμε από τον υπέυθυνο του τμήματος κ.Ευα Κολοβου Πολ.Μηχανικό  την γραπτή διαβεβαίωση πως δεν συντρέχει λόγος άμεσης ανησυχίας και ότι θα ενταχθεί στο πρόγραμμα συντήρησης, μόλις εγκριθεί το απαιτούμενο κονδύλι.(Ημερ/νία εγγρράφου με αρ. Πρωτ.2521, 6/3/13 Δ/νση Τεχν.Υπηρεσιών)
3.    Αν και δηλώσαμε προθυμία να βοηθήσουμε οικονομικά από τα χρήματα του ταμείου του Συλλόγου, μας ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, λόγω του δημοσίου χαρακτήρα του κτιρίου.

Τέλος συστείνουμε στα μέλη μας αλλά και σε άλλους που συμμετέχουν με την γνώμη τους στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης,πρίν προβούμε σε ποιονδήποτε αυθόρμητο χαρακτηρισμό επί οποιουδήποτε θέματος, να ανατρέχουμε στην γνωμάτευση των αρμοδίων υπηρεσιών ή και των ειδικών.

Ευελπιστώντας στην άμεση επιλυση του προβλήματος από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, ευχόμαστε σε όλους τους γονείς αλλά και στα παιδιά του σχολείου καλή επιτυχία στις εξετάσεις και καλό καλοκαίρι”

Ο Πρόεδρος                                                                              Η Γραμματέας

Νάκης Παναγιώτης                                                                Μαργαρίτη Κατερίνα

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία! Ενας στρατιώτης νεκρός από ανατροπή άρματος μάχης
Επόμενο άρθροΕκλογές στον Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το συγκεκριμένο σχολείο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, τόσο για το εκπαιδευτικό επίπεδο των διδασκόντων,όσο και με την ποιότητα των μαθητών του. Ισως κάποιοι να στεναχωριούνται ή και να ζηλεύουν! Όσο για την καταλληλότητά του οι αρμόδιοι απευφάνθησαν…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.