Χάρης Τσούλας: Μια έντονη δυσοσμία… στο Ποτάμι”

0
tsoylas
Χάρης Τσούλας
Δημότης Νέας Φιλαδέλφειας-Φιλόλογος

Μια  γειτονιά που έχει όμως και τα  προβλήματά της…

Κάτι που έχει γίνει ιδιαιτέρως εμφανές τους τελευταίους μήνες και μάλιστα μόλις μπήκε η άνοιξη είναι μια έντονη δυσοσμία πέριξ των παραποτάμων της ευρύτερης περιοχής… Ειδικά όποιος εισέρχεται στην πόλη μας από την Πατριάρχου Κωνσταντίνου ή από την Παπαναστασίου στον Περισσό είναι σε θέση να διαπιστώσει αυτή την έντονη οσμή που περικλείει το τμήμα μεταξύ των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου-Φωκών-Ιωνίας-Λυκούργου-Κηφισού και Παπαναστασίου.

Μάρτυρες αυτής της κατάστασης τόσο οι κάτοικοι του  συγκεκριμένου τμήματος της Νέας Φιλαδέλφειας όσο και οι επισκέπτες του προαστίου μας.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι ακριβώς  προκαλεί  αυτή την έντονη, ενοχλητική αλλά και ίσως επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία δυσοσμία. Το πιο πιθανό είναι αυτή η κατάσταση να προκαλείται από οικιακά λύματα τα οποία είτε κακώς και πιθανώς παρανόμως εξάγονται στους παραποτάμους της περιοχής και φθάνουν μέχρι τους ξερότοπους, είτε από ελλειμματική/ προβληματική λειτουργία των αποχετεύσεων και των βόθρων της περιοχής. Πιστεύουμε πως πρόκειται για ένα θέμα που αξίζει να αναδειχθεί και να αντιμετωπιστεί άμεσα από τους αρμοδίους φορείς, όποιοι και αν είναι αυτοί. Το ΥΠΕΚΑ, ο  Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, η ΕΥΔΑΠ. Η πόλη μας αποτελεί πραγματικό πνεύμονα πρασίνου μέσα στη Αθήνα. Είναι κρίμα ο αέρας της  σε  σημαντικό  μέρος αυτής να είναι δύσοσμος και μάλιστα από ανθρώπινη αμέλεια…         

Ελπίζουμε σύντομα σε λύση

Από την νέα εφημερίδα του Fx-news, τεύχος Ιουνίου. Διαβάστε on-lineΕΔΩ

fx-news.gr

 

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Χρήματα(?) Θα βάλει και ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας…
Επόμενο άρθροΑποκαλυπτική τηλεοπτική συνέντευξη της Δημάρχου Ευτυχίας Γαϊτανά-Αποστολάκη στο Fx!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.