ΣΟΝΦ: 6 και 1 μείνανε για την Παρθενική Εμφάνιση στην Α’ Εθνική!

0

1SONFΜία εβδομάδα μας χωρίζει από την παρθενική εμφάνιση του ΣΟΝΦ στην τελική φάση της Α’ Εθνικής που θα πραγματοποιηθεί από 2-7 Ιούνη στο Ρίο. Η ομάδα της Φιλαδέλφειας ήταν πρώτη επιλαχούσα και αναπλήρωσε την ΕΕΣ Κορυδαλού που ανακοίνωσε πως δε θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.
 
Όπως είναι φυσικό η είδηση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό ιδιαίτερα από τα παιδιά που στελεχώνουν τις νεανικές σκακιέρες που είδαν τους κόπους και τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται καθώς έχουν καθοριστική συμβολή στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.
 
Την αποστολή του ΣΟΝΦ στην Πάτρα θα απαρτίσουν οι Νίκος Μπαλάσκας, Νίκος Σερετάκης, Σκαπέρδας Σωτήρης, Βαζελάκης Δημήτρης, Σερετάκη Ντίνα, Μπαλάσκα Ελένη, Γαβριηλίδη Δέσποινα, Φαραντούρη Μαρίνα, Καλογριδάκης Γιώργος, Καλογριδάκης Θοδωρής, Κλειδαράς Δημήτρης και Κλειδαράς Αναστάσης
 
Θέλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την οικονομική και άλλη στήριξη που δίνουν στο ΣΟΝΦ, συμβάλλοντας για άλλη μια φορά στην συμμετοχή της ομάδας μας σε μια σημαντική πανελλήνια διοργάνωση καθώς το σύστημα που δυστυχώς προάγει η ΕΣΟ –και που βρίσκει κάθετα αντίθετο το σύλλογό μας – εκτός των άλλων φορτώνει όλο  το οικονομικό βάρος της διοργάνωσης στους παίκτες και τους συλλόγους.
 
Στον παρθενικό του αγώνα στην Α Εθνική ο ΣΟΝΦ θα αντιμετωπίσει την Τρίτη 2 Ιούλη τον ΑΟ «Κύδων» Χανίων. Ευχόμαστε καλές παρτίδες και καλή επιτυχία σε κάθε σκακιστή μας ξεχωριστά και σε όλη την αποστολή!

Προηγούμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Διαβάστε on-line την Νέα εφημερίδα του Fx-news!
Επόμενο άρθρο“Ρωμαίοι & Ιουλιέτες” στο ΠΠΙΕΔ…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.