“ΜΠΡΟΣΤΑ” η Νέα Γενιά της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!

0

fx-ioynios12345Την ώρα που η ανεργία των νέων έχει ξεπεράσει το 60% και συνεχίζει στον δρόμο της ανόδου… ακάθεκτα, την ώρα που η πιο μορφωμένη μας γενιά δεν μπορεί να δει χαραμάδα μέλλοντος εντός των συνόρων της πατρίδας της, την ώρα που η απογοήτευση χτυπάει κόκκινο… τα παιδιά όλων μας κάνουν την έκπληξη.

Προσπαθούν, παλεύουν, αντιστέκονται… ξεπερνώντας τα κακεντρεχή σχόλια περί γενιάς του καφέ και άλλες τέτοιες εύηχες ανοησίες.

Η σημερινή νεολαία της χώρας μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Στην πρώτη γραμμή της επιστήμης, στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, στην πρώτη γραμμή του πολιτισμού, στην πρώτη γραμμή του αθλητισμού.

Παρά λοιπόν τις όποιες αντιξοότητες τα νέα παιδιά καταφέρνουν να βρίσκονται στο προσκήνιο. Και αυτό το βλέπουμε και στον δικό μας δήμο, στον δικό μας τοπικό μικρόκοσμο. Νέα παιδιά πλαισιώνουν τους αθλητικούς και πολιτιστικούς μας συλλόγους, καινοτομούν με τις γνώσεις τους και αντιστέκονται στην αδράνεια των τοπικών “οραματιστών”… πολιτικών μας. Επιζητώντας όχι απλά ένα καλύτερο μέλλον αλλά τουλάχιστον όσα είχαν και “γεύονταν” κατά το πρόσφατο, πολύ πρόσφατο παρελθόν.

Το Fx-news θα είναι δίπλα τους…

——————————————————

Από την νέα εφημερίδα του Fx-news, τεύχος Ιουνίου. Διαβάστε την on-lineΕΔΩ

fx-news.gr

 

Προηγούμενο άρθροΒ.Βέττος: Η νέα γενιά ΜΠΡΟΣΤΑ… η «παλιά γενιά»;;;
Επόμενο άρθροΛάμπρος Κωνσταντάρας…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.