Δήμος Φ.Χ.: «Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος»

0

perrivallonΚατάμεστη η αίθουσα εκδηλώσεων του Π.Π.Ι.Ε.Δ χθες το πρωί, από μαθητές Δημοτικών σχολείων της πόλης μας σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.) εξ’αφορμής της Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο συγκεκριμένου σχεδίου δράσης του Συνδέσμου, με σκοπό την περιβαλλοντική εκπαίδευση και την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης στους μικρούς μαθητές. Ομάδα εργασίας επιστημόνων του Συνδέσμου, που έχει συσταθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό, με διαδραστικά παιχνίδια και παράλληλη παρουσίαση ειδικού οπτικοαουστικού υλικού, ενθουσίασε τα παιδιά και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους καθ’όλη την διάρκεια της εκδήλωσης .

Με την πεποίθηση ότι παρόμοιες δράσεις προετοιμάζουν αυριανούς ενεργούς πολίτες με οικολογική ευαισθησία, ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος προσανατολίζεται στην διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Προηγούμενο άρθροΕκλογές στον Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλο
Επόμενο άρθροΤο απίστευτο σημείωμα οδηγού στη Δημοτική Αστυνομία…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.