Γήπεδο ΑΕΚ: Μπουλντόζες τον Σεπτέμβρη στην Νέα Φιλαδέλφεια…

0

ÁÅÊ-ÃÊÅÍÊ / ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊΚορυφώνει τις επαφές του με κατασκευαστικές και αρχιτέκτονες ο «Τίγρης», που τα θέλει όλα έτοιμα μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Όσο περνούν οι μέρες ο Δημήτρης Μελισσανίδης κολλάει ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ του καινούργιου γηπέδου. Το πρότζεκτ, το οποίο όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος, αποτελεί την βασική προτεραιότητά του στην επιστροφή του σε ρόλο ηγέτη στην ΑΕΚ, φυσικά μαζί και με την επάνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Τελευταίο κομμάτι που πρόσθεσε στον νούμερο ένα στόχο του, φαίνεται πως είναι η ακριβής χωρητικότητα του καινούργιου γηπέδου. Μπορεί λοιπόν στη σημερινή συνάντηση με τη Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Ευτυχία Αποστολάκη, οι εκπρόσωποι της «Ένωσης» να τόνιζαν πως αυτή αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 30.000 έως 35.000 θέσεων, ωστόσο, ο «Τίγρης» δείχνει πως κατέληξε στους 32.000!

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τις τελευταίες μέρες τρέχει σε πυρετώδεις ρυθμούς το πλάνο, που αναμένεται να στοιχήσει περίπου 60-70εκατ. ευρώ. Βέβαια, τα 20εκατ.ευρώ μέσω της Περιφέρειας Αττικής αποτελούν μεγάλο «μαξιλάρι» για την ΑΕΚ, που καλύπτει μέσω της Πολιτείας το 1/3 της χρηματοδότησης της κατασκευής του έργου.

Πάντως, η κορύφωση των εξελίξεων στο γηπεδικό αναμένεται να έρθει μαζί με την δημοσιοποίηση των σχεδίων του καινούργιου «σπιτιού» της ΑΕΚ. Ο νέος διοικητικός ηγέτης ομάδας αναζητεί στις συζητήσεις που έχει με κατασκευαστικές και αρχιτέκτονες (κυρίως του εξωτερικού) την καλύτερη δυνατή επιλογή που θα θυμίζει και Κωνσταντινούπολη.

Τέλος, ο «Τίγρης» θέλει έχει ρυθμίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, που δεν αποκλείεται, να είναι και ο μήνας που οι μπουλντόζες θα κάνουν την εμφάνισή τους μετά από δέκα χρόνια στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Πηγή: sport-fm.gr

Προηγούμενο άρθροΔείτε τα αποτελέσματα της νέας Δημοσκόπησης της Rass!
Επόμενο άρθροΑνδρέας Γ. Παπανδρέου…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.