Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ: Ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος ανταποκριτής ειδησεων

aek-ghpedo-660x320Οι δημοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση ζητάμε από το προεδρείο του Δ.Σ. να ενταχθεί στην Ημερήσια Διάταξη της Πέμπτης θέμα για τις τελευταίες εξελίξεις με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Από τη πλευρά μας ξεκαθαρίζουμε ότι δεν αρνούμαστε να ανεγερθεί γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια στο χώρο που τις έχει παραχωρηθεί ιστορικά και θεσμικά. Ούτως ή άλλως οι θέσεις μας τόσο για το γήπεδο της ΑΕΚ όσο και εν γένει για την ανέγερση νέων γηπέδων είναι ήδη πολυδιατυπωμένες.
Επειδή υπάρχει διάσπαρτη πληροφόρηση ζητάμε την ενημέρωση του Δ.Σ. από τη Δημοτική Αρχή, η οποία θα ξεκαθαρίζει ορισμένα βασικά ζητήματα και ταυτόχρονα να αποτελέσει δέσμευση ότι το Άλσος θα διατηρήσει το δημόσιο ελεύθερο δασικό του χαρακτήρα. Δεν μπορεί να αποτελεί ζήτημα συναλλαγής ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή και σε οποιονδήποτε επιχειρηματία.
Σε ότι αφορά τον χώρο της Μπριτάννια αποτελεί αναγκαίο ελεύθερο χώρο για τους κατοίκους της περιοχής της Ειρήνης και της ευρύτερης περιοχής και άλλωστε δεσμεύονται οι χρήσεις γης από το ΦΕΚ 738/Δ/14-7-03.
 
ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 
ΒΕΡΓΗΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ 
ΓΚΟΥΜΑ ΔΑΝΑΗ ΕΥΑ 
ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!