Ornella Muti: “Ιταλική συμφωνία με το διάβολο!” (videos+photos)

0

muti_c2Στα 58(!!!) της η πιο όμορφη Ιταλίδα όλων των εποχών συνεχίζει να προκαλεί τα βλέμματα…
Από τις 106 ταινίες που έχει γυρίσει συνολικά ανά τα χρόνια, μετα βιας μπορείς να κάτσεις να δεις τις 15 χωρίς να βάλεις τα γέλια. Επίσης χωρίς να αναρωτηθείς γιατί από ολόκληρο το Χόλιγουντ μόνο ο Stallone (Oscar) και ο Woody Allen (To Rome with love) ασχολήθηκαν σοβαρά μαζί της.

Ornella Muti από truman_show85
‘Έχω ζήσει μια υπέροχη ζωή.  Η όποια όμως είχε ένα τίμημα. Στα 14 μου με παρενόχλησε σεξουαλικά συμπρωταγωνιστής μου σε ταινία και στα 16 μου έγινα μητέρα. Επίσης έπασχα και συνεχίζω να πάσχω από οξεία αγοραφοβία. Σε τέτοιο σημείο που με πιάνουν κρυάδες στην σκέψη ότι π.χ. θα μπω σε ένα μπαρ μόνη μου και θα ζητήσω ένα ποτήρι νερό’

Ornella Muti Topless Hot Scene από UZI4you
Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που περιμένεις να ακούσεις από την αγαπημένη ηθοποιό του Vladimir Putin. Μια γυναίκα που, εξαιτίας του ευλογημένου κόμπο των γονιδιών του Ναπολιτάνου πατέρα της και της Εσθονής μητέρας της, έχει βρεθεί να είναι αντικείμενο του πόθου (στα όρια του παροξυσμού) των αντρών για πάνω από τρεις δεκαετίες…ornelamuti_540_2013 Ornelamuti_280_4 ornelamuti_280_9 Ornelamuti_540_2 muti_c2

 

 

Προηγούμενο άρθρο“Πάρτε τα μέτρα σας” για τους… μικρούς Ιούδες της καθημερινότητάς σας!
Επόμενο άρθροΘ.Κουτρούκης: “Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.