Πάρε μέρος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας 2013…

0

neolaia-se-drashΣυμβάλετε και εσείς στην ενίσχυση της συμμετοχής των νέων στη δημοκρατική ζωή και διοργανώστε τη δική σας δραστηριότητα!

Υποβάλετε το σχέδιο σας στο Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση κατά την προθεσμία της 1ης Φεβρουαρίου 2013

Σας ενημερώνουμε ότι η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 26 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου 2013. Πέραν από τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, τα Κράτη Μέλη καλούνται να διοργανώσουν τις δικές τους δραστηριότητες σε τοπικό ή/και εθνικό επίπεδο.

Εάν θέλετε και εσείς να συμμετάσχετε στον πανευρωπαϊκό αυτό θεσμό και να υλοποιήσετε μια δραστηριότητα για τη νεολαία του τόπου μας, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες συγχρηματοδότησης που προσφέρονται μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» και συγκεκριμένα της Δράσης 5.1 «Συναντήσεις Νέων και Αρμοδίων Πολιτικής για τη Νεολαία», η οποία στηρίζει το Διαρθρωμένο Διάλογο μεταξύ νέων/οργανώσεων νεολαίας και υπεύθυνων χάραξης πολιτικής.

Η δραστηριότητά σας μπορεί να έχει τη μορφή σεμιναρίου, συνεδρίου, διαβούλευσης ή εκδήλωσης και θα στοχεύει στην ενθάρρυνση της ενεργής συμμετοχής των νέων και την ανταλλαγή απόψεων με υπεύθυνους χάραξης πολιτικής. Σημειώνεται ότι το 2013 έχει οριστεί ως Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών από την Ε.Ε. ενώ παράλληλα είναι η 25η επέτειος των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για τη Νεολαία.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως συμβουλευθείτε τον Οδηγό του Προγράμματος στο http://www.youth.org.cy/default.asp?id=315 ή επικοινωνήστε με την Υπηρεσία του Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» στο 22402620.

Προηγούμενο άρθροΟι πρώτες Δελφικές εορτές με την υπογραφή του Άγγελου Σικελιανού…
Επόμενο άρθροFacebook & Έλληνες: Το 72% των χρηστών είναι Γυναίκες…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.