Νέα Χαλκηδόνα-ΠΡΟΣΟΧΗ: Τσαντάκηδες με ποδήλατα & κλέφτες Ελαστικών αυτοκινήτων…

0

nea-xalkhdina-tsantakias-podhlatoΕίναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας…
o-kamikazi-tsantakiasΤο «Καμικάζι Τσαντάκιας», η γνωστή επιτυχημένη ταινία του ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας  του 80΄με πρωταγωνιστή  τον αείμνηστο Σωτήρη Μουστάκα, επαναλαμβάνεται εν έτη 2013 αλλά στην πραγματικότητα… και μάλιστα ο «Καμικάζι» δεν είναι έχει μηχανή αλλά… ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!!

Τις τελευταίες μέρες στην Νέα Χαλκηδόνα σημειώθηκαν κλοπές τσαντών στα στενά από αδίστακτους ποδηλάτες-τσαντάκηδες!!!
Γυναίκες μόνες τους ή με το συνοδό τους μαζί, έχασαν στην κυριολεξία την τσάντα από 700podilato-koukoulaτα χέρια τους… όταν ποδηλάτεςτσαντάκηδες τις πλησίαζαν αθόρυβα από πίσω και με μεγάλη ταχύτητα, τραβούσαν με δύναμη και εν κινήσει την τσάντα από τα χέρια τους και …. εξαφανίζονταν στα σκοτάδια…
Επίσης τις τελευταίες μέρες στην ίδια περιοχή, επιτήδειοι αφαίρεσαν την νύχτα τα ελαστικά παρκαρισμένων αυτοκινήτων…!
Τι άλλο θα δούμε… κανείς δεν ξέρει…
Αλλά μια προσοχή από όλους μας χρειάζεται τις τελευταίες μέρες…

Προηγούμενο άρθροΟΑΣΗ: Προσεχείς εκδηλώσεις
Επόμενο άρθροΝέα εν ψυχρώ ληστεία στην Νέα Χαλκηδόνα…!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.