Ιωνικός Ν.Φ.: 700(!!!) θεατές παρακολούθησαν την τελετή λήξης της ενόργανης γυμναστικής!(photos)

0

ionikos-enorganh-teleth-lhxhs (6)Κοσμοπλημμύρα στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου την Κυριακή 26-5-2013 στην τελετή λήξης του τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής, με αποθέωση των μικρών αθλητριών  του Ιωνικού ΑΣ από γονείς και φίλους που είχαν κατακλύσει κάθε γωνιά του κλειστού γυμναστηρίου .Το θέαμα  που παρουσίασαν τα 130 κοριτσάκια και 10 αγοράκια όλων των ηλικιών ενθουσίασαν το κοινό και χωρίς υπερβολή τους αποθέωσε μετά  την παρουσίαση από τις μικρές αθλήτριες των πολύ δύσκολων ασκήσεων που είχε επιμεληθεί όλη την χρονιά η θαυμάσια δασκάλα τους Κατερίνα Λινάρδου και το τεχνικό της  επιτελείο.

Τα πρόσωπα των γονέων ,κηδεμόνων και φίλων δεν πίστευαν στα μάτια τους για το υπέροχο θέαμα που προσέφεραν οι αθλήτριες και αθλητές της Ενόργανης Γυμναστικής ,επίσημο μέλος εδώ και 3 χρόνια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής. 

Παρούσα η Διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ αλλά και η ψυχή του τμήματος Κώστας Καλοβυρνάς .Την απόλυτη ικανοποίηση της για την παρουσία των παιδιών της δήλωσε κατενθουσιασμένη η δασκάλα – προπονήτρια τους Κατερίνα  Λινάρδου αλλά και οι συνεργάτιδες της η Βάσια Δουλγέρη και η Δήμητρα Μυλωνάκη.

Προηγούμενο άρθρο«Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΜικρασιάτες Φ.Χ.: Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.