Εφημερίδα Fx-news: Απρίλιος – Μάιος 2013

0

Πριν και πάνω απ’ όλα δικαιούμαστε να μας ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Από αυτές εδώ τις σελίδες θα ξεκινήσουμε μία πραγματικά νέα προσπάθεια. Νέα προσπάθεια όχι μόνο κατ’ όνομα. Νέα προσπάθεια με φρέσκιες και νέες ιδέες. Νέα προσπάθεια με διαφορετικό από τον τετριμμένο τρόπο σκεψης. Νέα προσπάθεια με άλλη νοοτροπία. Νέα προσπάθεια με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας. Νέα προσπάθεια με διαφορετικό στυλ γραφής. Μέσα από αυτές τις σελίδες θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε όλα εκείνα τα προβλήματα που αφορούν τον πολίτη, τον δημότη της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Όλα εκείνα τα μικρά ή και μεγάλα ζητήματα που δυσκολεύουν την ήδη καταταλαιπωρημένη ζωή μας και απορρέουν φυσικά από την λειτουργία του δήμου και της δημοτικής αρχής. Της όποιας δημοτικής αρχής. Όλα εκείνα τα θέματα που συζητάμε όταν βρισκόμαστε στα καφενεία της πόλης μας. Όλα εκείνα που ενώ φαίνονται απλά, ουδείς ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την επίλυσή τους. Από την λακκούβα στην γειτονιά μας, μέχρι την καθαριότητα. Αυτά που βλέπουμε και ακούμε από όλους εσάς. Άλλωστε, εσείς είστε τα μάτια και τα αυτιά αυτής εδώ της εφημερίδας.  Αυτή θα είναι η «γραμμή» μας. Αυτή θα είναι η «πολιτική» μας. Και θα πορευτούμε σε αυτό τον δρόμο συνειδητά διότι γνωρίζουμε ότι ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, σε αυτά τα ζητήματα επιζητείτε λύση από τον εκάστοτε δήμαρχο ή το εκάστοτε δημοτικό συμβούλιο.

Κάποιοι θα ρωτήσουν… μα καλά είναι δυνατόν να μην ασχολείται και αυτό το φύλλο με τα τοπικο-πολιτικά ζητήματα της περιοχής; Φυσικά. Μέσα και από αυτές τις γραμμές θα ενημερώνεστε για όλους και για όλα.  ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ.  Μια καθαρή αλλά συνάμα και αδέσμευτη φωνή για τους κατοίκους του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Δείτε το Νέο μας δημιούργημα και παράλληλα στείλτε μας τις εντυπώσεις σας, ειδικά τις αρνητικές!

 

 

Προηγούμενο άρθροFacebook & Έλληνες: Το 72% των χρηστών είναι Γυναίκες…
Επόμενο άρθροΕΛΛΑΔΑ: Απίστευτη Δολοφονία “μέσω Facebook”! Δείτε τους Διαλόγους…(videos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.