Δημοτικό συμβούλιο-ΒΙΝΤΕΟ: 3ο Δημοτικό Ν.Φιλαδέλφειας: Ρεπορτάζ και συζήτηση-απόφαση για την επισκευή του…

2

ds-3o-dhmotikoΤην έναρξη της σχολικής περιόδου 2012-2013, το Fx-news.gr είχε δημοσιεύσει ένα συγκλονιστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ για την κατάσταση του 3ου Δημοτικού σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας το οποίο μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Παράλληλα είχαμε δημοσιεύσει και επιστολή των μαθητών της Ε΄ δημοτικού προς της δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, την οποία μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Στο Δημοτικό συμβούλιο του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας συζητήθηκε το θέμα της επισκευής του και πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις…

Δείτε σε 2  videos  την συζήτηση:


Προηγούμενο άρθροΔημοτικές Εκλογές , “Πολεμική Προπαρασκευή” και Fx-news…
Επόμενο άρθροΝέο Δ.Σ. Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας την Δευτέρα…
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριε Βέττο, θα ήθελα να παρατηρήσω ότι ο τίτλος του άρθρου, άθελά σας, είναι παραπλανητικός – είμαι σίγουρη ότι από κεκτημένη ταχύτητα γράψατε για απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με το 3ο Δημοτικό Σχολείο. Το ειρωνικό είναι ότι ενώ όλοι αυτό νομίζαμε ότι θα γίνει και γι’ αυτό εκπαιδευτικοί και γονείς είμασταν παρόντες, για να ακούσουμε αυτές τις αποφάσεις που αναμένουμε ένα χρόνο τώρα (το θέμα ξεκίνησε το Μάϊο του 2012), το αποτέλεσμα ήταν μια τρύπα στο νερό! Το Προεδρείο απέσυρε το θέμα μόλις ήταν η στιγμή να ψηφιστεί. Μία ακόμα αναβολή, και μάλιστα ενώ όλοι είχαν επιτέλους συμφωνήσει και δεν υπήρχε πρόβλημα να παρθεί μια θετική απόφαση για να προχωρήσουμε. Άρα μήπως ο τίτλος έπρεπε να είναι “η συζήτηση και η απόφαση…. που δεν πάρθηκε!”

    • H συζήτηση έγινε, Αποφάσεις πήρανε, όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα της ημερησίας διάταξης. Στο επόμενο θέμα που ήταν η αναμόρφωση προϋπολογισμού, αναβλήθηκε για Δευτέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.