3ο Δημοτικό Ν.Φιλαδέλφειας: Αποκλειστικό Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ για την κατάσταση του Σχολείου!!!

6

Με την έναρξη της σχολικής περιόδου δεν θα μπορούσαμε να μην βγούμε στην πόλη και να αποτυπώσουμε με τον τηλεοπτικό αλλά και φωτογραφικό φακό μας, την κατάσταση των σχολείων της πόλης μας…

Ξεκινάμε με το 3ο δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο βρίσκεται στις εργατικές πολυκατοικίες(Πλατεία Μουστακλή).

Πριν δείτε το video από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Fx-news.gr-myfiladelfeia.gr, δείτε τις επιστολές των μαθητών της Γ & Δ τάξης του σχολείου προς την δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, κα Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη:

Το γράμμα της Γ τάξης
                                                                                               

Αξιότιμη κυρία δήμαρχε,

Είμαστε μαθητές της Γ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας. Σας γράφουμε αυτό το γράμμα για να σας ενημερώσουμε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε εξαιτίας του προβλήματος που παρουσιάστηκε στη μια πτέρυγα του σχολείου μας.
Πριν ένα μήνα περίπου κάποιοι ειδικοί ήρθαν και είδαν το κτίριο του σχολείου μας. Αυτοί βρήκαν ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με τις κολόνες και αποφάσισαν ότι έπρεπε να εγκαταλείψουν τις αίθουσες οι μαθητές, γιατί κινδύνευαν.
Έτσι πέντε τάξεις που κάναμε μάθημα σ΄ αυτές τις αίθουσες αναγκαστήκαμε να τις αφήσουμε και να πάμε να κάνουμε μάθημα σ΄ άλλες βοηθητικές αίθουσες του σχολείου.
Η πρώτη τάξη πήγε στην αίθουσα της μουσικής, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις τάξεις πήγαμε σε κάποιες μικρές, όχι πολύ φωτεινές και πολύ ζεστές που βρίσκονται στην αίθουσα εκδηλώσεων. Το ένα τμήμα της Γ΄ τάξης κάνει μάθημα στην αίθουσα εκδηλώσεων , το άλλο τμήμα της Γ΄ τάξης στη μικρή αίθουσα της βιβλιοθήκης, το ένα τμήμα της Δ΄ τάξης πήγε στην αίθουσα του τμήματος ένταξης και το άλλο στην αίθουσα των υπολογιστών.
Οι αίθουσες αυτές είναι πολύ μικρές, δεν αερίζονται καλά και είναι πολύ ζεστές. Είμαστε πολύ στριμωγμένοι εκεί μέσα και συνέχεια τσακωνόμαστε με τους συμμαθητές μας γιατί δεν έχουμε χώρο να ακουμπήσουμε τα πράγματά μας και μας εμποδίζουν, δεν μπορούμε να γράψουμε με άνεση γιατί καθόμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, δυσκολευόμαστε να πάμε στην τουαλέτα την ώρα του μαθήματος γιατί είμαστε στενάχωρα και ακουγόμαστε μεταξύ μας οι τάξεις όταν κάνουμε μάθημα.
Αλλά και ο χώρος στην αυλή του σχολείου μας έχει μικρύνει και δεν μπορούμε να παίξουμε με άνεση, όπως πριν.
Γι΄αυτό σας παρακαλούμε να προσπαθήσετε να φτιάξετε το σχολείο μας το καλοκαίρι που θα είναι κλειστό, έτσι ώστε το Σεπτέμβριο που θ΄ αρχίσουν τα μαθήματα να μπούμε στις κανονικές μας αίθουσες.
Εσείς μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτή την επιθυμία μας και εμείς θα προσευχόμαστε να γίνει πραγματικότητα!

Με εκτίμηση

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του
3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο σήμερα(7.30μμ) και… Θα έχουμε “Γλέντια”!
Επόμενο άρθροΣ.Ο.Ν.Φ: Μέτρια εμφάνιση της Εθνικής στην Ολυμπιάδα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΣΤΟ ΒΟΛΕΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ,ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ…ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 7.500€ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ….ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΠΛΕΟΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.