Δείτε το στριπτίζ της “ελληνίδας” Jennifer Aniston! (video)

0

Jennifer+Aniston+4Μια στριπριζέζ γίνεται ξαφνικά μητέρα με παιδιά, αλλά όπως λέει και μια παροιμία “Μάθε τέχνη κι άστηνε” και που ξέρεις, μπορεί να σου φανεί χρήσιμη εκεί που δεν το περιμένεις.

Η Jennifer Aniston στα 44 της αποδεικνύει ότι διατηρείται στην καλύτερη φόρμα της ever, αλλά για το πόσο σέξι είναι στην νέα ταινία της  “We’re the Millers”, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Θέλω να πω μπορεί οι άντρες να την βρίσκεται σέξι, αλλά νομίζω ότι μόνο το σώμα δεν αρκεί. Θέλει σκέρτσο και η Jen, με όλο τον σεβασμό που της έχω ως ηθοποιό του Χόλιγουντ με ελληνική καταγωγή, δεν το έχει.

Να μου πεις περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, καθώς έχει γίνει μεγάλος ντόρος με το στριπτιζ της στην ταινία που θα βγει στην Αμερική τον Αύγουστο. Όλοι μιλούν για την απίστευτη σιλουέτα της, για το υγρό κορμί της και το χαστούκι που δίνει στον πωπό της κατά τη διάρκεια της σκηνής που βγάζει τα ρούχα της.

Ρίξtε μια ματιά στην διαφορετική Jennifer Aniston ως στιπτιζέζ και δείτε ακόμα το τρέιλερ της ταινίας στο τέλος του κειμένου.


First look: Jen Aniston strips in ‘We’re the… από Zoomin_Canada

Jennifer+Aniston+3 Jennifer+Aniston+2 Jennifer+Aniston+8a Jennifer+Aniston+5 Jennifer+Aniston+1 Jennifer+Aniston+6

Προηγούμενο άρθρο“Πλαστά” τα νέα χαρτονομίσματα των 5 ευρώ…
Επόμενο άρθροΡύθμιση χρεών των Νομικών προσώπων των Δήμων προς τους προμηθευτές! (Δείτε ΟΛΗ την εγκύκλιο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.