Δήμος Φ.Χ.: «Επιτυχής η διοργάνωση του 3ου Λαϊκού Αγώνα δρόμου «Γιώργος Αποστολάκης»

0

agonas-dromoy7Με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων, όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος σε ανώμαλο έδαφος. Πρόκειται για μια διοργάνωση – θεσμό του Ενιαίου Φορέα Δράσεων του Δήμου μας, αφιερωμένο στην μνήμη του πρώην Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.

Ο αγώνας δρόμου πραγματοποιήθηκε χωρίς κατηγορίες κατάταξης και με ελεύθερη συμμετοχή αγωνιζομένων και η διαδρομή ήταν κοινή για όλους τους συμμετέχοντες – ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου – μέσα στο Άλσος του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος.

Στο τέλος του αγωνιστικού μέρους της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν ειδικές, τιμητικές, αναμνηστικές πλακέτες, από τον Πρόεδρο του Ενιαίου Φορέα Δράσεων,                  κ. Κουτσάκη Μιχάλη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Παπακώστα Γεώργιο και  τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Παϊδα Αδαμάντιο, στους παρακάτω αθλητές για τις διακρίσεις τους και την προσφορά τους στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο Δήμο μας αλλά και γενικότερα:

•    Στον αθλητή Στίβου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. κ. Πούλιο Κωνσταντίνο για τις αθλητικές του διακρίσεις στην Ελλάδα και ανά τον κόσμο, με κορυφαία την συμμετοχή του στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012, όπου συμμετείχε και διακρίθηκε στο αγώνισμα του Μαραθωνίου Δρόμου. Ο συγκεκριμένος αθλητής υπηρετεί και ως Μόνιμος Υπάλληλος στην Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος.
•    Στον αθλητή Στίβου της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ –Α.Ε.Κ.  κ. Καραβίδα Γεώργιο, για τις αθλητικές του διακρίσεις στην Ελλάδα και ανά τον κόσμο και την προσφορά του στον αθλητισμό.

•    Στον αθλητή Στίβου του Α. Γ. Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ κ. Σωτηρόπουλο Γεώργιο, για τις αθλητικές του διακρίσεις

Την ανωτέρω αθλητική εκδήλωση, τίμησε με την παρουσία του αλλά και με την αγωνιστική συμμετοχή του, καθώς διέτρεξε όλη την διαδρομή, και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Λαζαρίδης Πέτρος.

Προηγούμενο άρθροΘ.Κουτρούκης: “Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα…”
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Στον “δρόμο” 15 εργαζόμενοι του La vie en Rose, λόγω “καλής γειτονίας” και “τραγικού δημοσίου”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.