ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Άγιος Κοσμάς: Με κατάνυξη και Βυζαντινή λαμπρότητα το Μνημόσυνο του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου...

Άγιος Κοσμάς: Με κατάνυξη και Βυζαντινή λαμπρότητα το Μνημόσυνο του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου (Φωτορεπορτάζ)agios-kosmas-mnhmoshno-konstantinos-palaiologosΜε κατάνυξη και Βυζαντινή λαμπρότητα τελέσθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Ν. Φιλαδελφείας  Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ Αναπαύσεως του τελευταίου Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και πάντων των συν αυτώ πεσόντων κατά την ΄Αλωσιν της Κωνσταντινουπόλεως .

Της Αρχιερατικής Θ. Λειτουργίας  που προηγήθηκε και του Μνημοσύνου χοροστάτησε ο Σεβ . Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως  κ . κ. Θεόδωρος .

Ομίλησε  ο Αρχιμ. Τιμόθεος Ηλιάκης ο οποίος τόνισε πως « Ο αγώνας για την σωτηρία και την έξοδο από την σημερινή οικονομική και ηθική κρίση οφείλει να έχει σημείο αναφοράς την θυσία του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου».

Παρέστησαν η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κ.΄Εφη Γαϊτάνα – Αποστολάκη ,ο Πρόεδρος και  Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» κ.Χάρης Τομπούλογλου, οι Αρχηγοί των Προσκόπων   και πλήθος πιστών .

Ακολούθησε Εκκλησιαστική δοχή στην αίθουσα του Ι. Ναού

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Δείτε το Φωτορεπορτάζ:

agios-kosmas-mnhmoshno-konstantinos-palaiologos (1) agios-kosmas-mnhmoshno-konstantinos-palaiologos (2) agios-kosmas-mnhmoshno-konstantinos-palaiologos (3) agios-kosmas-mnhmoshno-konstantinos-palaiologos (4) agios-kosmas-mnhmoshno-konstantinos-palaiologos (5) agios-kosmas-mnhmoshno-konstantinos-palaiologos (6) agios-kosmas-mnhmoshno-konstantinos-palaiologos (7) agios-kosmas-mnhmoshno-konstantinos-palaiologos (8)

 


Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!