143 εκατ. ευρώ η επιχορήγηση στους Δήμους και για τους σχολικούς τροχονόμους…

0

550_334_1061652Στο πλαίσιο της μηνιαίας τακτικής επιχορήγησης που λαμβάνουν από τους ΚΑΠ, τη ΣΑΤΑ και τα παρακρατηθέντες πόρους οι δήμοι, ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης υπέγραψε απόφαση σύμφωνα με την οποία ενισχύονται οι δήμοι με ποσό ύψους ύψους 143.000.000 ευρώ.

Η απόφαση αφορά στην κατανομή των παρακρατηθέντων πόρων, ενώ 139 Δήμοι επιχορηγούνται με έκτακτη χρηματοδότηση για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων. Ταυτόχρονα από τα ποσά που έχουν εγκρηθεί θα παρακρατούνται και τα προβλεπόμενα ποσοστά  υπέρ του προγράμματος ΑΚΣΙΑ (Ταμείο Εξυγίανσης).

Τέλος σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών κατανεμήθηκαν 1.537.983 ευρώ από τους ΚΑΠ στους Δήμους για την αποζημίωση των σχολικών τροχονόμων. Με το ποσό αυτό εξοφλείται όλο το έτος 2012.

Το ποσοστό του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδλονας μεταφράζεται σε 3.824ευρώ…

Προηγούμενο άρθροΠοδηλατική Ομάδα Φιλαδέλφειας: Ποδηλατάδα μέχρι την Αίγινα…
Επόμενο άρθροΚΚΕ: Τέλος η Αλέκα Παπαρήγα από το τιμόνι…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.