Τρομοκράτες αιματοκύλησαν τον Μαραθώνιο της Βοστώνης!(videos+photos)

0

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν στον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης λίγο πριν τις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας(15.04/2013), με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον 51.

bostonbo+(1)

Αυτόπτες μάρτυρες, ανέφεραν ότι παντού υπήρχε αίμα και τραυματισμένοι άνθρωποι. Το σημείο, όπου εξερράγησαν οι εκρηκτικοί μηχανισμοί έχει αποκλειστεί, ενώ μετά τις εκρήξεις ακολούθησαν σκηνές πανικού.

Το περιστατικό συνέβη περίπου τρεις ώρες μετά τον τερματισμό των νικητών, ενώ έτρεχαν ακόμη πολλοί συμμετέχοντες.

usa bomb usa2Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Βοστώνης, ακολούθησε μία τρίτη έκρηξη στη βιβλιοθήκη JFK. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Νέβα Κόκλι δήλωσε ότι “υπήρξε και μια άλλη έκρηξη στη Βιβλιοθήκη JFK”.

Η Ρέιτσελ Ντέι εκπρόσωπος της Βιβλιοθήκης JFK, η οποία βρίσκεται περίπου τρία μίλια από τη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου, δήλωσε ότι ξέσπασε πυρκαγιά στη βιβλιοθήκη, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε.

Επίσης, εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός και στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental, όπου διέμενε η οργανωτική επιτροπή, όπου πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη.

Στον Μαραθώνιο, σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ συμμετείχαν και 12 Έλληνες ομογενείς, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.Τις έρευνες έχει αναλάβει ειδικό τμήμα του FBI, κάτι που σημαίνει ότι οι αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Είναι πιθανό να πρόκειται για μαζική επίθεση, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για ανεύρεση και άλλων ύποπτων δεμάτων, σε άλλα σημεία της Βοστώνης.

Η Delta Airlines ακύρωσε τις πτήσεις της προς την Βοστώνη, ενώ οι αρχές έχουν εντοπίσει έναν ύποπτο, ο οποίος έχει τραυματιστεί και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Επίσης, οι αρχές έχουν μπλοκάρει τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, ΄ώστε να αποφευχθούν νέες εκρήξεις, μέσω αυτόματων πυροκροτητών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει βίντεο από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο φαίνεται κάποιος να μεταφέρει ύποπτα δέματα στο σημείο.

Οι αρχές απηύθυναν έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Εκρήξεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης από Newscaster


Χάος μετά την έκρηξη στον Μαραθώνιο Βοστώνης από Newscaster
http://news247.gr

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρα Λοΐζου: Το Latin μοντέλο μας φέρνει το καλοκαίρι!(photos)
Επόμενο άρθροΕπιταγή κατάρτισης μέσω ΕΣΠΑ 2.700€ και όχι μόνο, για άνεργους Νέους!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.