Τραγωδία με φουσκωτό στην Ιεράπετρα…(video)

0

ierapetra-tragodiaΝεκρός εντοπίστηκε ο τέταρτος επιβάτης του φουσκωτού σκάφους που ανετράπη κατά την έξοδό του από το λιμάνι της Ιεράπετρας την Κυριακή. Ο άτυχος 44χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, αν και εντοπίστηκε νεκρός κοντά στο λιμάνι, δεν περισυνελλέγη εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι υπόλοιποι τρεις διασώθηκαν και διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο.

Η βόλτα των τεσσάρων φίλων όπως αναφέρει το cretalive εξελίχθηκε σε τραγωδία, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων έντασης 9 μποφόρ που έπνεαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα το φουσκωτό να παρασυρθεί από τα τεράστια κύματα και οι 4 άνδρες να πέσουν στα βράχια.Να σημειωθεί ότι οι 4 φίλοι ήθελαν να περάσουν από το λιμάνι στη νήσο Χρυσή.

O 44χρονος καθυστέρησε να απομακρυνθεί στην προσπάθεια να σώσει το σκύλο του…

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνέχεια του Ενημερωτικού Δελτίου της 7-4-2013/18.30, που αφορά την ανατροπή φουσκωτού σκάφους κατά την έξοδο του από το λιμάνι της Ιεράπετρας, την 7-4-2013/13.30, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις ημεδαποί, τρείς εκ των οποίων διασώθηκαν και διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο για νοσηλεία, ενώ αναζητείται ακόμη ένας. Αναφέρεται συμπληρωματικά ότι ο ένας εξ αυτών ο οποίος αγνοείται εντοπίστηκε νεκρός την 7-4-2013/16.00 εντός της θάλασσας πλησίον του λιμένα της Ιεράπετρας πλην όμως δεν ανασύρθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Λασιθίου.


Τα λεπτά της δραματικής διάσωσης από Newscaster
iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΑπομακρύνσεις επίορκων και χιλιάδες απολύσεις ενόψει, στη συμφωνία τρόικας πρωθυπουργού…
Επόμενο άρθροΒ.Βέττος: Η παρέλαση, η Ελευθεροτυπία και η ποιοτική έκφραση της το προσεχές Πάσχα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.