Τα Νέα της Πολιτιστικής Αναγέννησης

0

politistiki-anaggenish-609x300Μέσα σε ένα γεμάτο Πνευματικό Κέντρο, πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη, η εκδήλωση μας με τη Λέσχη Ανάγνωσης, με θέμα «Η Λογοτεχνία ξεδιπλώνει τις Τέχνες»

            Ήταν πράγματι μία ξεχωριστή εκδήλωση, που για πρώτη φορά τόλμησε ο Σύλλογός μας. Η σωστή επιλογή των κειμένων από τους συντελεστές της Λέσχης, που μέσα απ’ αυτά αναδεικνύονταν η ποίηση, ο χορός, η ζωγραφική, η γλυπτική, η μουσική, το θέατρο και η φωτογραφία και η μουσική στο πιάνο από τον συνθέτη και μουσικοδιδάσκαλο Χάρη Κανάκη, πρόσφεραν στο ακροατήριο μία υπέροχη βραδιά.

            Το Δ.Σ του Συλλόγου μας ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της Λέσχης, Μαρία Παπαδάκη, Ευαγγελία Κληρονόμου, Ιωάννα Τζάλα, Γιώργο Καράμπελα, Γιώργο Κεσίσογλου, Γιάννη Λιανάκη και ιδιαιτέρως τον κ. Χάρη Κανάκη και όλους τους παρευρισκόμενους.

1)    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

  • 5/04/2013    Γ’ Χαιρετισμοί στη Μονή Γοργοεπηκόου στην Μάνδρα Αττικής, (αντί Σταγματά).21/04/2013   
  • Μονοήμερη εκδρομή στον Αγ. Γιάννη το Ρώσο και στο Πήλι, παραθαλάσσιο χωριό  στο Αιγαίο. Τιμή 13€ το άτομο.
Προηγούμενο άρθροVideo από το ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τελικός Βόλλεϋ Γυναικών)!
Επόμενο άρθροΝ.Φιλαδέλφεια: Αναγνώστρια για επίθεση νεαρού σε Γυναίκα στην Σάρδεων…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.