Ο Υποβιβασμός της ΑΕΚ, η Δήμαρχος Ε.Γαϊτανά και ο Χ.Τομπούλογλου…

2

 Η πρώτη συνέπεια θα είναι να καεί η Νέα Φιλαδέλφεια και η Έφη Γαιτανά, δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, να γίνει η νέα Ζαν Νταρκ

aek1

Γράφει ο Γιάννης Δάρας για το  pamesports.gr

Θα γίνει η ηρωίδα, που θα βγει στη Δεκελείας με σύνθημα δικαίωση στην ΑΕΚ, απαιτώντας εδώ και τώρα τουλάχιστον δικαίωση τουλάχιστον με ένα νέο γήπεδο, αφήνοντας “κάγκελο” τον διεκδικητή του θώκου Χάρη Τομπούλογλου που τρία χρόνια τώρα περιμένει να “πέσει” σαν ώριμο φρούτο.
Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ θα θυμίσει βέβαια σε όλους το τραγικό λάθος του Γιάννη Γρανίτσα να γκρεμίσει το παλιό γήπεδο πριν πάρει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις. Τον ξεγέλασαν αλλά αυτό δεν τον απαλλάσσει. Αυτή η ιστορία όμως ανήκει στο παρελθόν.

Γιατί αυτό που θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ, είναι να επαναπροσδιορίσει τους στόχους της, να ξεχωρίσει φίλους και εχθρούς. Να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της και να επιστρέψει πιο δυνατή. Τη στιγμή που οι πιστωτές της θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ γι αυτά που δεν θα μπορέσουν να πάρουν πίσω ποτέ, οι άνθρωποι της Ένωσης θα πρέπει να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα. Απαλλαγμένη από τα χρέη η ΑΕΚ θα πρέπει να πιέσει την Πολιτεία ώστε να κτίσει ένα νέο γήπεδο και πάλι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με το κλίμα υπέρ της και τον έντονο συναισθηματισμό θα καταφέρει να ξεπεράσει τα γραφειοκρατικά προβλήματα και να προχωρήσει στο νέο σύγχρονο γήπεδο δίπλα στο Άλσος που θα εγκαινιάσει λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2014 η αποτυχημένη κατά τα άλλα Δήμαρχος.

Η ΑΕΚ θα συσπειρώνει τον κόσμο της και σε κάθε παιχνίδι στην μικρότερη κατηγορία θα συγκεντρώνει 30.000 κόσμο.

Θα συσπειρώσει και τους παράγοντες που την είχαν ξεχάσει η ακόμη και αυτούς που απλά την εκμεταλλεύτηκαν κατά καιρούς χωρίς να της συμπαρασταθούν όταν έπρεπε. Θα συγκεντρώσει αθλητές σε όλα της τα τμήματα και θα αναβιώσει το μικρασιατικό στοιχείο που είχε ξεχαστεί τα τελευταία χρόνια.

Αν μάλιστα αυτοί που σταθούν μπροστάρηδες μελετήσουν την ιστορία της Γιουβέντους, της Μίλαν, της Γιουνάιτεντ και άλλων ομάδων που είχαν υποβιβαστεί σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τότε θα βρουν σύντομα τον δρόμο της σίγουρης και επιτυχημένης επιστροφής.

Η ΑΕΚ δεν πρέπει να επαιτεί τη μη τιμωρία της πρωτόδικα ή στο δεύτερο βαθμό. Αυτό είναι τρομερό λάθος γιατί ο κόσμος της είναι περήφανος και δοκιμασμένος στις δυσκολίες. Αν τελικά τιμωρηθεί, η διοίκηση της δεν θα πρέπει να κάνει έφεση, αφήνοντας στην κρίση του κοινού το ελληνικό ποδοσφαιρικό κατεστημένο. Δεν πρέπει να μνημονεύει ούτε την ντροπιαστική στέρηση του πρωταθλήματος με την υπόθεση της Καλαμαριάς.

Αλλά περήφανα να κτίσει μια νέα ομάδα που δεν θα δώσει ξανά το δικαίωμα σε ΚΑΝΕΝΑΝ να ασελγήσει επάνω της. Γιατί ασέλγησαν πολλοί, ορισμένοι φορώντας ακόμη και κιτρινόμαυρο μανδύα ή πουλώντας Αεκοφροσύνη κερδίζοντας χρήματα ή δόξα σε βάρος της.

Προηγούμενο άρθροΤο Κάμα Σούτρα τώρα και σε εφαρμογή!!
Επόμενο άρθροΘεόδωρος Κουτρούκης: Quo vadis Europa? (*)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει ξεφύγει ο Δάρας… Και να πεις ότι είναι και Φιλαδελφειώτης…? Κάθε 4 χρόνια στις εκλογές περνάει από εδώ… Ούτε καν Αεκτζής δεν είναι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.